Grafkaarsen

Grafkaarsen

Grafkaarsen en graflichten in kunststof houders in diverse kleuren leverbaar en langdurig brandend. Palletprijs grafkaarsen op aanvraag

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

 

De woorden grafkaarsen en graflichten worden door elkaar gebruikt maar hebben dezelfde betekenis namelijk een brandend kaarslicht om iemand te eren of te herdenken.

Dierbaren eren

Een grafkaars is een mooi symbool om uw dierbare te herdenken en te eren. Ons assortiment bevat verschillende grafkaarsen en graflichten. Onze grafkaarsen zijn in verschillende materialen verkrijgbaar, zoals graflichten in kunststof houders maar ook grafkaarsen in glazen houders. Bekijk hierboven de verschillende grafkaarsen en graflichten waarmee u uw dierbare kunt eren.

Grafkaarsen

Grafkaarsen geven een warme uitstraling in donkere tijden. Grafkaarsen worden voornamelijk geplaatst in een graflantaarn of net zoals onze graflichten zitten de kaarsen in een houder. Dit voorkomt dat de grafkaars meteen uit- of omwaait, ook is een grafkaars in een houder een stuk veiliger. Daarnaast bijna alle graflichten in ons assortiment geschikt om in de regen neer te zetten. Onze grafkaarsen zijn in het wit en in het rood verkrijgbaar en zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en verschillende branduren.

Graflichten

De Bolsius graflichten branden stabiel en schoon. Met de graflichten van onder andere Bolsius kun je je dierbaren eerbiedig herdenken met een kwalitatief product. De witte graflichten met deksel staan symbool voor het eeuwige leven. De graflichten zijn bestand tegen verschillende weersomstandigheden zoals regen en gaan niet zomaar uit door de wind. Ook roeten de graflichten niet en zijn ze speciaal gemaakt om te plaatsen bij een graf of bij een urn, maar zijn ze ook geschikt voor een herdenkingsavond.

Eigenschappen grafkaarsen en graflichten

De grafkaarsen zijn gemakkelijk aan te steken, hebben een mooie vlam en een lange brandduur. De brandduur van de grafkaars varieert van 4 uur tot wel 216 uur. Daarnaast branden ze tot op de bodem leeg en zijn ze verkrijgbaar met een passend deksel. Wij willen u graag de mogelijkheid bieden om uw dierbaren te herdenken en eren tijdens het afscheid en daarna.

 

Bolsius grafkaarsen online kopen bij Kaars & Fakkels

Bij kaarsen en fakkels vind je het grootste assortiment aan Bolsius grafkaarsen en graflichten voordelig online. Je bestelling wordt vakkundig ingepakt en snel geleverd. Mochten er vragen zijn dan bel ons gerust of stuur een email en wij staan je professioneel bij. Kaarsenfakkels gespecialiseerd in tuinfakkels, kaarsen en graflichten

Bolsius-grafkaarsen-online-kopen