Grafkaarsen

Grafkaarsen

Grafkaarsen en graflichten in kunststof houders in transparant, wit en rood leverbaar met een lange brandduur. Van de populaire nummer 3 met deksel tot de nummer 12 Godslampolie 9 dagen brandende noveenkaars

Brandende kaars rouw

De woorden grafkaarsen en graflichten worden door elkaar gebruikt maar staan voor hetzelfde, een brandende kaars in teken van rouw en om iemand op deze manier te eren of te herdenken. Ons assortiment bevat verschillende grafkaarsen en graflichten zodat je met een brandende kaars je dierbaren kunt herdenken. Onze grafkaarsen zijn in verschillende materialen verkrijgbaar, zoals graflichten in kunststof houders.

Grafkaarsen

Grafkaarsen geven een warmte en troost in donkere tijden. Grafkaarsen worden voornamelijk geplaatst in een graflantaarn of net zoals onze graflichten zitten de kaarsen in een houder. Grafkaarsen kun je p een grafsteen of monument zetten en zijn zo ontwikkeld dat ze goed tegen weersinvloeden kunnen. Een grafkaars werkt doordat het plastic omhulsel bovenin gaten heeft waardoor zuurstof naar de vlam gaat, zodat deze kan blijven branden. Maar dit is zo ontworpen dat de grafkaars niet meteen uit- of omwaait, ook is een grafkaars in een houder een stuk veiliger.

Graflichten

De Bolsius graflichten branden stabiel en schoon. Met de graflichten van onder andere Bolsius kun je je dierbaren eerbiedig herdenken met een kwalitatief product. De witte graflichten met deksel staan symbool voor het eeuwige leven. De graflichten zijn bestand tegen verschillende weersomstandigheden zoals regen en gaan niet zomaar uit door de wind. Ook roeten de graflichten niet en zijn ze speciaal gemaakt om te plaatsen bij een graf of bij een urn, maar zijn ze ook geschikt voor een herdenkingsavond.

Eigenschappen grafkaarsen en graflichten

De grafkaarsen zijn gemakkelijk aan te steken, hebben een mooie vlam en een lange brandduur. De brandduur van de grafkaars varieert van 20 uur tot wel 216 uur. Daarnaast branden ze tot op de bodem leeg en zijn ze verkrijgbaar met een passend deksel. Wij willen je graag de mogelijkheid bieden om jouw dierbaren te herdenken en eren tijdens het afscheid en daarna.

Bolsius grafkaarsen online kopen bij Kaarsenfakkels.nl

Bij kaarsen en fakkels vind je het grootste assortiment aan Bolsius grafkaarsen en graflichten voordelig online. Je bestelling wordt vakkundig ingepakt en snel geleverd. Er zijn meerdere redenen waarom je een kaars wilt branden. Een brandende kaars is een teken van rouw, om iemand te eren of aan iemand te denken die je erg mist. Een brandende kaars geeft je het gevoel van kracht en verbinding. Mochten er vragen zijn dan bel ons gerust of stuur een email en wij staan je professioneel bij.