Bolsius geur chips

Bolsius geur chips

Bolsius scented geurchips online kopen? Combineer een sfeervolle lichtbron met aangename geuren en kies voor de geurdende waxmelts van Bolsius. Was melts / wax melts / geurchips / scentchips

Brander, theelichtje en enkele geurchips

Sfeervol en lekker dat zijn de geurchips van Bolsius. Simpel enkele blokjes was op de houder plaatsen en het theelichtje onder de brander aansteken en genieten maar. Niet alleen van de geur maar ook van het sfeerlichtje. Mijn ervaring is dat je de kamer binnen enkele minuten heerlijk van een geur kan voorzien. Niets kan dat in mijn opinie beter en sneller dan de geurchips. Het leuke van de geurende waxblokjes is dat je ze ook kan combineren met elkaar dus enkele blokjes vanille combineren met lavendel etc. Zo creeer je je eigen geur in de kamer en kom je ook makkelijk van die geurchips af die je nog over had van de vorige bestelling. 

Was melts / wax melts / geurchips / scentchips

Hoe je ze ook noemt deze magische geurblokjes doen het goed in iedere ruimte van toilet tot badkamer en van gang tot keuken. Houd er wel rekening mee dat je ook een waxinelichtje brand dus laat de brander voor de zekerheid niet uit het oog. Dus snel even die geur van koken uit de kamer verdrijven? Een paar geurchips doen wonderen en zullen je daarmee zeker mee helpen.