Waxinelichtjes

Waxinelichtjes

Kaarsen en Fakkels is naast specialist van fakkels, rustiek of stompkaarsen ook specialist op het gebied van sfeervolle waxinelichtjes, theelichtjes en maxi theelichten. Van geurtheelichtjes tot led theelichtjes en van theelichten met gekleurde vlam tot waxinelichtjes met een bedrukt thema erop. Kaarsenfakkels.nl heeft het grootste aanbod, aan verschillende sfeerwaxines, goedkoop voor je online staan.

Waxinelichtjes onmisbaar in ieder huis en tuin

Het zijn een van de meest verkochte items, want iedereen heeft waxinelichtjes in huis. Dat komt mede doordat waxinelichtjes oneindig veel toepassingen hebben. Waxinelichtjes kun je namelijk gebruiken om eten warm te houden in rechauds, onder een thee warmhouder, als de stroom uitvalt, als stankverdrijver in bijvoorbeeld de wc en zo kunnen we nog even doorgaan. Maar bovenal worden ze gebruikt als sfeermaker in je huis, tuin of zelfs op kantoor of in de horeca. 

Uitgebreid assortiment theelichten

Daarom hebben we ook ook uitgebreid assortiment waxinelichtjes, theelichtjes en maxi theelichten van onder meer de merken Bolsius en Gouda. We hebben gewone lichtjes, geurtheelichtjes, gekleurde waxinelichtjes, lichtjes met gekleurde vlammen en zelfs LED waxinelichtjes. Wil je echt iets bijzonders, dan kun je ook waxinelichtjes laten bedrukken met een persoonlijke foto, een pakkende tekst of zelfs een bedrijfs- of verenigingslogo. En heb je zelf geen houders in huis, dan kun je bij ons ook nog diverse theelichtglaasjes bestellen.

Verschillende kleuren, vormen, cups en branduren

Je kunt hier waxinelichtjes en maxi lichten met echte vlammen of met led direct online bestellen in diverse maten, kleuren, cups en branduren. Theelichten, waxinelichtjes en maxi lichten zijn dé kaarsjes die in geen enkel huishouden mogen ontbreken. Door het gebruik van theelichten voel je je meteen een stuk prettiger omdat ze rust, sfeer en warmte geven. Met deze lichtjes creëer je meteen sfeer in huis. Zeker als je verschillende kleuren of transparante cups gebruikt. Bovendien geeft het een prachtig schouwspel op bijvoorbeeld een witte muur of plafond. Daarnaast kun je theelichtjes met geparfumeerde aroma natuurlijk ook gebruiken om nare geuren in je huis weg te krijgen. Of gewoon om een aangename geur in je huis te creëren. 

Snelle levering 

Theelichtjes, waxinelichtjes en maxi lichten kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. We leveren ze direct uit eigen magazijn in Nederland en België. Hierdoor zijn onze online prijzen laag en kunnen we je bestelling snel leveren. Doe hier inspiratie op of bestel direct online, voor 20.00 uur besteld is de volgende werkdag geleverd.

totaal 89% tevreden klanten op basis van 421 beoordelingen