Kaars en Fakkels de gespecialiseerde online sfeerwebwinkel

Het team van Kaarsenfakkels zorgt, als grootste kaarsen, theelichtjes en tuinfakkels webshop van de Benelux, dat je online niets te kort komt als het om sfeerartikelen voor in het huis en in de tuin gaat. Maar ook voor bedrijven in de horeca, kerkelijke organisaties en begraafplaatsen is Kaarsenfakkels de juiste partner. Niet voor niets is Kaarsenfakkels voorkeurs dealer van o.a. Bolsius kaarsen en Smulders Deco kaarsen. Als preferred supplier van Bolsius en Smulders Deco kunnen wij je dan ook de beste prijs kwaltiteit verhouding geven met daarbij een uitmuntende leverperformance. Sfeerproducten met gezellige vlammetjes zoals kaarsen en tuinfakkels worden door ons direct uit eigen magazijn geleverd aan consument en bedrijven. Vandaag besteld is dan meestal morgen al in huis!

Onze drukkerij, of wat wij ook wel ons atelier noemen, zorgt dat o.a. kaarsen en waxinelichtjes professioneel voorzien worden van logo's, teksten of foto's. Een aantal van de binnen- en buitensfeer producten worden dan ook creatief door ons zelf gemaakt waardoor veel thema kaarsen, waxinelichtjes en maxi-theelichten alleen exclusief bij ons online te koop is. Ons verkoopteam is dan ook je directe aanspreekpunt over alle in de webshop aangeboden producten. Een verkoopteam dat gespecialiseerd is in ieder sfeerproduct. Dus heb je een vraag over een kaars, een fakkel, een terrashaard en barbecue of een ander product voor een sfeervol buiten- en binnenleven, stel ze dan gerust.

Passende producten voor elke gelegenheid of evenement

Iedere gelegenheid is anders zo kan het zijn dat je wat feestelijks wilt hebben of juist iets wat meer medeleven uitstraalt. Van trouwfeest, huwelijkaanzoek tot stille tochten, lichtjes-avonden of begrafenissen hebben wij de producten in ons assortiment die snel geleverd kunnen worden. Het enthousiaste team van Kaarsenfakkels helpt u graag het juiste product te vinden en toe te zenden.

Wat kun je van ons verwachten?

  • De beste prijs-kwaliteitverhouding
  • Verzending naar adressen in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland
  • Binnen 1-2 werkdagen al bij je bezorgd in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland
  • Verkoopteam met verstand van de producten
  • Klantvriendelijke service

Veel plezier met het shoppen in onze webwinkel
't Team van Kaars en Fakkels

INSPIRATIE EN VOORDELEN
exclusieve kortingen tot 50%