Olielamp lontjes

Olielamp lontjes van duurzaam glasvezel als vervanging van de oude katoenen lont

Glasvezel olielamp lontjes: Het komt voor dat je lont voor je olielamp aan vervanging toe is. Zeker als je dagelijks maandenlang achter elkaar lampjes aansteekt. Gelukkig kun je bij Kaarsen en Fakkels reserve glasvezellonten kopen. Kaarsenfakkels.nl levert ze je snel en met goedkope online prijzen aan.

Voor gekleurde en paraffine olie geschikt

De glasvezellonten ( wieken ) zijn geschikt voor de Living Colors gekleurde vlamolie en voor de traditionele paraffine lampenolie. De lonten zijn 50 centimeter lang en ongeveer 2 mm dik. Als de lont te lang is, kun je hem eenvoudig dubbel, driedubbel, vierdubbel etc vouwen of vlechten totdat je de gewenste dikte hebt voor je olielamp. 

Makkelijk online te bestellen

De lonten ( wieken ) zijn eenvoudig online te bestellen. En hoe meer je er tegelijkertijd bestelt, hoe voordeliger het is. Maak je bestelling vandaag voor 22.00 uur rond, dan heb je de lonten morgen al in huis. Dat geldt zowel voor Nederlandse als voor Belgische klanten.

Lontjes en wieken online kopen bij Kaars & Fakkels

Bij kaarsen en fakkels vind je het grootste assortiment aan olielamp, stormlantaarn en tuinfakkels lontjes / wieken voordelig online. Je bestelling wordt vakkundig ingepakt en snel geleverd. Mochten er vragen zijn dan bel ons gerust of stuur een email en wij staan je professioneel bij. Kaarsenfakkels gespecialiseerd in tuinfakkels, kaarsen en lontjes.