Gouda waxinelichtjes

Gouda waxinelichtjes

Gouda waxinelichtjes, maxi lichten en theelichtjes hebben karakteristieke goudkleurige aluminium cups en zijn vervaardigd uit stearine wax voor een langdurige en zuivere brandduur

Door de goudkleurige cups geven ze je interieur een chique uitstraling. Dit ten opzichte van de standaard zilverkleurige cups bij andere merken van theelichtjes. Kaarsenfakkels.nl heeft de beste kwaliteit Goudse waxinelichtjes goedkoop voor je online staan

Haal de beste kwaliteit in huis

Deze gouden cups zijn erg stijlvol en passen in elke interieur. Bovendien haal je met deze waxinelichten, maxi lichten en theelichtjes de beste kwaliteit in huis. Ze zijn makkelijk aan te steken en zelfs na het uitblazen meerdere keren na elkaar te gebruiken. Je leefomgeving wordt prachtig verlicht door de heldere goudkleurige vlammen.

Verschillende maten en branduren

De theelichtjes zijn te bestellen in verschillende maten. We hebben zowel grote als kleine kaarsjes, die allemaal een verschillende brandduur hebben. Daardoor zijn ze ideaal te combineren. Maak een gezellige kaarsentableau met de waxinelichtjes en speel sierlijk met hoogteverschillen. Ook als je kaarsen met verschillende branduren bij elkaar zet, krijg je een speels effect. Je hebt de keuze uit waxinekaarsjes die 4 uur branden, 6 uur, 8 uur of 10 uur.  

Grootverpakking: voordelig en altijd licht in huis

De waxinelichtjes, maxi lichten en theelichtjes van Gouda zijn de beste sfeerpuntjes in hun soort. Daardoor worden ze ook vaak gebruikt door de Belgische en Nederlandse horeca, organisatoren van evenementen of gewoon besteld door huishoudens met een meer chique smaak. En als je een grootverpakking besteld, ben je extra voordelig uit. Bovendien heb je altijd kaarsjes in huis voor onverwachte momenten. Voor 22.00 uur besteld dan de volgende dag al bij je thuis.