Stompkaarsen

Stompkaarsen

De stompkaarsen van onder meer de bekende kaarsenmerken Gouda en Bolsius hebben zich al jaren in Nederland en België bewezen als dé kwaliteitskaars in ieders huis. Ze doen het ook goed in hotels, restaurants en bars waardoor ze tot één van de meest gewaardeerde kaarsen behoren. Bovendien behoren de stompkaarsen van Gouda onder de categorie 4 sterren. Gouda stompkaarsen zijn kleurvast en bieden 100 procent Goudse kwaliteit. Bij Kaarsenfakkels.nl vind je een groot aanbod aan gekleurde stompkaarsen online die ook allemaal nog eens voordelig geprijsd en leverbaar zijn.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Stompkaarsen: Cilindrische kaarsen met een lange brandduur en geen last van roet

De stompkaarsen zijn niet alleen mooi. Ze hebben ook nog eens een lange brandduur, waardoor je extra lang kunt genieten vanuit je luie stoel. Bovendien branden ze helemaal op en heb je met deze kaarsen geen last van roet. Het is dé kaars bij uitstek als je in huis op de bank of in je luie stoel wilt ontspannen van een zware dag. De Gouda stompkaarsen hebben als extra voordeel dat ze gemaakt zijn van uitsluitend zuivere grondstoffen. De lont is gemaakt van katoen, waardoor die extra sterk is en niet afbreekt.

Steek één of meerdere stompkaarsen aan en geniet van het schitterende kaarslicht. Want een stompkaars die perfect opbrandt, maakt je avond compleet. Combineer ook eens stompkaarsen van diverse maten en kleuren. Zo kun je in een handomdraai een unieke compositie maken, compleet afgestemd op je interieur. Uiteraard kan je de stompkaarsen ook mooi buiten of in de serre als decoratie gebruiken. Let dan wel op dat je ervoor zorgt dat kaarsen nooit direct en langdurig in het zonlicht staan want ze zouden dan weleens hun vorm kunnen verliezen.

Pure gezelligheid

De stompkaarsen van onder meer Bolsius en Gouda zijn dé pure sfeermakers van België en Nederland. Zelfs als je er maar eentje aansteekt. Bestel je echter een grootverpakking dan krijg je extra voordeel en creëer je nog meer sfeer.  Paats vandaag voor 19.00 uur je bestelling, dan kun je de volgende dag al genieten van je aankoop.

totaal 90% tevreden klanten op basis van 276 beoordelingenvia KiyOh