Bolsius rustiek kaarsen

Bolsius rustiek kaarsen

Bolsius rustiek kaarsen online kopen? De Bolsius rustieke stompkaarsen bewijzen zich al jarenlang als de trendy en populaire kaars

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

 

Bolsius rustiek stompkaarsen voor in de Belgische en Nederlandse huizen, tuinen of voor in de stijlvolle horeca zaken. Kaarsenfakkels.nl heeft voor je een ruim assortiment aan gekleurde rustiek kaarsen online staan.

Verschillende kleuren en vormen

De rustiekkaarsen zijn modern en mooi. Ze hebben een lange brandduur, branden geweldig op en roeten niet. Het zijn de perfecte kaarsen om je leefomgeving wat meer kleur te geven, want de rustieke kaarsen zijn er in erg veel kleuren. Of je nu houdt van strak of een kakofonie aan kleuren, leef je uit en kies uit de diverse kleuren en afmetingen rustiek stompkaarsen. Je kunt kiezen uit cilinder of bolvormige kaarsen in diverse uitvoeringen. Rustiek kaarsen staan overal even mooi dus of je ze nu op de tafel zet, naast de haard of op tafel, zij zullen hun opbeurende en sfeervolle werking altijd doen.

Varieer met kaarsentableaus

Je kunt de kaarsen ook perfect gebruiken om op een kaarsentableau te plaatsen en je interieur of exterieur een mooie boost te geven. Plaats je kaarsen ergens goed in het zicht en steek ze sfeervol aan of gebruik ze puur decoratief als 'interieurstuk'. Met een andere kaarsentableau met nieuwe frisse kleuren kan je je interieur in een handomdraai veranderen. Zo kun je kiezen voor een zomerse, winterse, lenteachtige of herfstachtige compositie.

Bolsius rustiek stompkaarsen zijn trendzetters in Nederland en België. Bestel een groot verpakking voor nog meer voordeel en sfeer. Vandaag voor 20.00 uur besteld dan de volgende dag al bij je in huis.

Bolsius kaarsen online kopen bij Kaars & Fakkels

Bij kaarsen en fakkels vind je het grootste assortiment aan Bolsius rustiekkaarsen voordelig online. Je bestelling wordt vakkundig ingepakt en snel geleverd. Mochten er vragen zijn dan bel ons gerust of stuur een email en wij staan je professioneel bij. Kaarsenfakkels gespecialiseerd in tuinfakkels, kaarsen en rustiekkaarsen

Bolsius-kaarsen-online-kopen