Led kaarsen

Goedkope led kaarsen en led theelichtjes lijken net echt. De nep kaarsen werken op batterij en gaan dus langer mee en zijn veiliger dan een brandende vlam.

6 producten

6 producten

Led kaarsen

Led kaarsen en led theelichtjes geven net zo goed een flikkerend schijnsel, alleen zijn ze een stuk veiliger omdat ze niet echt branden maar werken op een batterij. Hierdoor zijn ze ideaal om dagelijks en veelvuldig te gebruiken. Kaarsenfakkels.nl heeft voor je een diverse Led kaarsen en Led theelichtjes online gezet die direct eenvoudig en voordelig te bestellen zijn. Waarom je vooral voor een Led kaars zou kiezen is dat ze veiliger zijn en een lange brandtijd hebben. Variërend van theelichtjes met 5 branduren tot 250 uur.

Nep kaarsen: ideaal voor kinderen

De Led lichtjes kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden en daardoor onmisbaar in elk huishouden. Ze geven bijna net zoveel rust en sfeer als een gewone kaars. Daarnaast geeft het je een veiliger gevoel, want met de LED lampjes kan er niets gebeuren. Maar hoe werkt een Led kaars? Door de batterij wordt er stroom opgewerkt waardoor de kaars gaat branden en je het effect hebt van een brandende vlam. Zo heb je wel de sfeer, maar niet het gevaar van vuur. Je hoeft dus ook niet continu huisdieren in de gaten te houden of kinderen te waarschuwen voor de warmte van de kaars. Ze worden dan ook regelmatig gebruikt op scholen bij de viering van het kerstfeest, of tijdens een lampionnentocht in zelfgemaakte lampionnen.

Led kaarsen zijn overal te gebruiken

De LED kaarsen vatten geen vuur, dus zelfs als je even buiten de deur gaat, kun je de lichtjes met een gerust gevoel laten branden. Alleen werken ze op batterij en deze gaan natuurlijk wel sneller leeg als je de Led kaarsen steeds laat branden. Ze zijn ook ideaal om te gebruiken in bijvoorbeeld een kinderkamer in plaats van een gewoon nachtlampje. Of in kantines van bedrijven, op kantoor, bij verenigingen, dansscholen, bejaardenhuizen of ziekenhuizen. Zelfs de horeca maakt regelmatig gebruik van dit soort lichtjes.

Led kaarsen kopen in zowel Nederland als in België 

De Led kaarsjes en theelichtjes zijn al jaren favoriet bij Nederlandse en Belgische particulieren en bedrijven die van sfeerlichten houden, maar waarbij veiligheid voorop staat. En als je een grootvoordeel bestelt, ben je extra voordelig uit. Bestel vandaag nog voor 22.00 uur de kaarsjes online, dan heb je ze morgen al in huis.

Filters
INSPIRATIE EN VOORDELEN
exclusieve kortingen tot 50%