Bolsius grafkaarsen

Bolsius grafkaarsen

Bolsius grafkaarsen online kopen? Bolsius rouwkaarsen, graflichten en herdenkingslichten zijn gedenkwaardige kaarsen welke wij snel voor je zullen verzenden

Bolsius grafkaarsen en graflichten

Grafkaarsen van Bolsius staan symbool voor een herinnering en/of een eerbetoon aan een dierbare. Daarnaast staan ze ook symbool voor het eeuwige leven. Met deze kaarsen kan je een herinnering in leven houden. Wanneer je zoekt naar een kaars voor op een graf zijn de herdenkingslichten van Bolsius uitermate geschikt. Kaarsenfakkels.nl heeft een breed assortiment aan kaarsen voor deze moeilijke momenten en periodes.

Dagenlange brandduur

De kwaliteitskaarsen kunnen bij een graf, op een grafsteen of een monument geplaatst worden. Of bij een urn in het crematorium tijdens een uitvaart. De kaarsen branden erg lang en geven een schitterende vlam die door de transparante of rode kaarsenhouders brandt. De graflichten blijven dagenlang continu licht geven. Dit omdat ze branden op 100% zuivere stearine in plaats van paraffine. Daarom zijn grafkaarsen uitermate geschikt om langdurig buiten te gebruiken, ook bij winterse invloeden. Er is keuze uit graflichten met en zonder deksel, waarbij die met deksel bestand zijn tegen alle weertypen, dus ook tegen wind en regen.

Kracht bij een verlies

In Nederland en België is de grafkaars van Bolsius de meest gebruikte kaars tijdens rouwperiodes, stille tochten of herdenkingen. De grafkaarsen zijn van uitstekende kwaliteit en hebben een lange brandduur. Ze geven je kracht bij een verlies. Bovendien branden ze goed door wanneer ze buiten staan en goed zijn afgedekt met een deksel. Ook te bestellen als grootverpakking. Voor 22.00 uur besteld dan de volgende dag al bij je in huis.

Grafkaarsen kopen

Het kopen van grafkaarsen doe je bij Kaarsenfakkels.nl. Bij kaarsen en fakkels vind je het grootste assortiment aan Bolsius grafkaarsen, graflichten en graflantaarns voordelig online. Je bestelling wordt vakkundig ingepakt en snel geleverd. Mochten er vragen zijn dan bel ons gerust of stuur een email en wij staan je professioneel bij. Kaarsenfakkels gespecialiseerd in tuinfakkels, kaarsen en grafkaarsen.