Kaarsen

Kaarsen

Gespecialiseerd in kaarsen heeft Kaarsenfakkels.nl een ruim aanbod aan mooie kwaliteit kaarsen. In een verschillende vorm, kleur en merk. Kaarsen kopen van merken als Bolsius en Gouda doe je snel bij Kaarsenfakkels.nl!

Mooie kaarsen

Kaarsen zijn een van de meest gebruikte sfeermakers voor in huis. Het brede assortiment bevat mooie kaarsen voor zowel binnen als voor buitenshuis. Van stompkaarsen tot grafkaarsen, alles voor op je dinertafel, in huis en tot op de taart. Kaarsen van bekende merken zoals Bolsius en Gouda, maar ook unieke figuurkaarsen of sierkaarsen van Smulders Deco. Al onze kaarsen worden snel geleverd en vind je allemaal goedkoop online. Ons assortiment bevat verschillende mooie kaarsen, zodat er altijd voor je gelegenheid of interieur de juiste kaars tussen zit. Per kaars vermelden we hoeveel branduren deze heeft.

Kaarsen voor elke gelegenheid

Of het nu gaat om sfeervolle en romantische kaarsen voor in je huis of tuin, horecakaarsen of unieke kaarsen met opdruk. Je kunt al deze kaarsen kopen bij Kaarsen en Fakkels. Van goedkope kaarsen voor in huis, mooie originele kaarsen en verjaardagskaarsen voor op je taart tot erg chique interieurkaarsen. Wil je bijvoorbeeld kaarsen met een bedrijfsopdruk of bedrijfslogo, of juist kaarsen met een typisch Hollands souvenir erop afgebeeld? Je kunt spelen met verschillende hoogtes en dankzij een kaarsentableau de kaarsen makkelijk verplaatsen. Zo kun je je salontafel gezellig maken met kaarsen, maar als je bezoek krijgt en wat meer ruimte nodig hebt, kun je je kaarsen even verplaatsen.

De kaars is een onmisbaar woonaccessoire

Eigenlijk zou in geen enkel huishouden een kaars mogen ontbreken. Het is het belangrijkste woonaccessoire, waarmee je je leefomgeving in een handomdraai een stuk aangenamer maakt. Van oudsher zijn kaarsen een hulpmiddel voor verlichting, maar kaarsen doen meer. Ze zijn onlosmakelijk verbonden met gezelligheid, sfeer, romantiek en feest en tegelijkertijd kunnen kaarsen ook kracht en rust geven. Ze kunnen ook goed gebruikt worden als herinnering aan een dierbare, als 'waakkaars'. Voor ieder interieur en elke gelegenheid kun je bij ons de geschikte kaarsen kopen. Je vindt bij ons mooie rustieke kleuren, die passen bij elk interieur, voor een leuke prijs. Door de kaarsen in een doorzichtige kaarsenhouder te plaatsen, creëer je een mooi vlammenspel.

Kaarsen kopen bij Kaarsenfakkels.nl

Met onze passie voor kaarsen willen we jullie helpen om op een leuke, toegankelijke manier je huis te verrijken. Dit doen we met onze sfeertoppers. Ook willen we helpen je dierbaren te kunnen herinneren wanneer jullie dat willen. Wij blijven ons assortiment uitbreiden en spelen in op de wensen en behoefte van onze klanten. Zo hebben we led kaarsen, maar ook elektrische fakkels en verschillende design kaarsen. Hiervan zijn wij de enige in Nederland die deze direct verkopen vanuit de leverancier. Doe online inspiratie op of bestel meteen. Vandaag voor 21.00 uur besteld is morgen al in huis. Daarnaast ontvang je van ons bij elke bestelling een leuke attentie. Kaarsen kopen doe je dus bij Kaarsenfakkels.nl.

Bij kaars en fakkels vind je het grootste assortiment aan Bolsius kaarsen voordelig online. Je bestelling wordt vakkundig ingepakt en snel geleverd. Mochten er vragen zijn dan bel ons gerust of stuur een email en wij staan je professioneel bij. Kaarsenfakkels is gespecialiseerd in tuinfakkels, kaarsen en Bolsius kaarsen.

Veelgestelde vragen over kaarsen

Wat voor soort kaarsen zijn er?

Er bestaan veel verschillende soorten kaarsen. De meest voorkomende soorten zijn rustieke kaarsen, stompkaarsen, dinerkaarsen en geurkaarsen.

Waar kun je goedkope kaarsen kopen?

Goedkope kaarsen koop je bij Kaarsenfakkels.nl! Wij leveren uit eigen magazijn in Nederland en België. Hierdoor hebben we lage prijzen en worden de goedkope kaarsen snel geleverd. Producten die uit ons assortiment gaan, worden aangeboden tegen fikse kortingen. Deze vind je in onze koopjeshoek. De goedkope kaarsen zijn nog altijd van hoogwaardige kwaliteit.