Bolsius ReLight kaarsen

Bolsius ReLight kaarsen

Bolsius relights kaarsen online kopen? De Bolsius Relights of ook navul kaarsen en refills genoemd. Het zijn prima navulkaarsen met doorzichtige kunststof cups welke 24 uur of 30 uur branden

 

Bolsius relight kaarsen voor gezellige en sfeervolle avonden in Belgische of Nederlandse huizen en tuinen. Deze kaarsen branden perfect op, hebben een lange brandduur, roeten niet en zijn door de transparante houder ook uitermate geschikt voor buiten op het terras of op je balkon. De transparante houder werkt namelijk als een soort van windlichtje. Daarom worden dit soort kaarsen ook vaak zowel binnen als buiten in hotels, restaurants en bars gebruikt. Kaarsenfakkels.nl heeft deze Relight navulkaarsen goedkoop voor je online.

Als navulkaars of losstaande kaars

Oorspronkelijk zijn de kaarsen navulkaarsen of "refills" voor in gekleurde glazenhouders zoals de ovallights, bubblelights, ringlights, diamantlights, q-lights en cubelights. Nu de houders voortaan zelf ook gekleurd zijn kun je ze ook zo direct op tafel plaatsen en aansteken, want de gekleurde transparante houder staat erg sfeervol. De houders zijn er in diverse kleuren: van normaal transparant wit tot rood, groen, paars, blauw, fuchsia, geel en oranje. Je kunt dus perfect een eigen sfeertje creëren door kleuren te kiezen die bij je omgeving passen. Als je ze uitblaast zijn ze gewoon weer opnieuw aan te steken.

Diverse mogelijkheden

De mood ReLights zijn ook ideale kaarsen om in een lantaarn en waxkaars te plaatsen maar meestal worden ze zelf direct als windlichtje gebruikt op een feestelijk opgemaakt kaarsentableau of los op tafel. Het is met recht dé gezelligste kaars voor de Nederlandse en Belgische horecagelegenheden en/of om je huis, tuin en keuken op te fleuren. Bestel een grootverpakking voor nog meer voordeel en sfeer. Voor 22.00 uur besteld dan de volgende dag al bij je in huis.

Bolsius kaarsen online kopen bij Kaars & Fakkels

Bij kaarsen en fakkels vind je het grootste assortiment aan Bolsius relight refillkaarsen voordelig online. Je bestelling wordt vakkundig ingepakt en snel geleverd. Mochten er vragen zijn dan bel ons gerust of stuur een email en wij staan je professioneel bij. Kaarsenfakkels gespecialiseerd in tuinfakkels, kaarsen en relightkaarsen.