Waxinelicht glaasjes

Waxinelicht glaasjes

Waxinelicht glaasjes van o.a. Bolsius die koop je eenvoudig en goedkoop online. Theelichtglaasjes en onderzetters zijn onmisbaar bij het aansteken van een waxinelichtjes want deze moeten namelijk altijd in of op een niet brandbare ondergrond staan als je ze aansteekt

 

Waxinelicht glaasjes en theelicht glaasjes online bestellen bij Kaarsenfakkels.nl. Wij hebben diverse uitvoeringen van groot en klein. Daarnaast verkopen wij diverse merken waaronder het merk Bolsius. Heb je zelf geen kaarsenhouders in huis, dan kun je die bij ons bestellen. We hebben mooie glazen kaarsenhouders waar alle soorten waxinelichtjes inpassen en zelfs die al als setje met waxinelichtjes worden meegeleverd.

Glazen kaarsenhouders en giftbox

De kaarsenhouders komen extra tot hun recht als je er gekleurde waxinelichtjes inzet, of zet er eens waxinelichtjes met gekleurde vlammen in. Zeker in het donker of tegen een witte muur geven de gekleurde vlammen van de kaarsjes een schitterend schouwspel. Daarnaast hebben we ook een cadeauset met prachtige grote glazen waxinelichthouders en waxinelichtjes. En omdat de glazen wat hoger zijn, zijn ze ook geschikt als windlichtje. Uiteraard doen alle waxinelichtglaasje het ook perfect met onze Bolsius en Gouda theelichtjes. Voor ieder wat wils van normaal doorzichtig glas tot aan het chic gekleurde glas met opdruk. Hoe dan ook deze waxinelichthouders zorgen ervoor dat je lichtjes nog mooier branden want de vlam staat meer uit de wind en tocht dus het geeft een rustiger brandend theelichtje daarnaast zorgt het glas voor een schitterend schijnsel.

Snelle levering

Als je meer kaarsenhouders tegelijk bestelt, ben je voordeliger uit. Als je bovendien voor 22.00 uur vandaag je bestelling plaatst, heb je de bestelling morgen al in huis.

Houders voor theelichtjes en waxinelichtjes, online kopen bij Kaarsenfakkels.nl

Bij kaarsen en fakkels vind je het grootste assortiment aan waxinelichtglaasjes en theelichthouders voordelig online. Je bestelling wordt vakkundig ingepakt en snel geleverd. Mochten er vragen zijn dan bel ons gerust of stuur een email en wij staan je professioneel bij. Kaarsenfakkels gespecialiseerd in tuinfakkels, kaarsen en voordelige budget en/of duurzame horeca waxinelichtjeshouders en theelichtglaasjes.