Bolsius rustiek diner- en tafelkaarsen

Bolsius rustieke dinerkaarsen en tafelkaarsen, van 270 mm lengte, behoren al jaren tot de top als het gaat om kwaliteit rustieke tafelkaarsen voor in kandelaars

Bolsius rustieke dinerkaarsen en tafelkaarsen

Rustieke tafelkaarsen en dinerkaarsen van Bolsius, met 27 centimeter lengte, zijn ontzettend populair. Bolsius is een van de grootste merken in de kaarsen markt. De rustieke kaarsen branden mooi op en hebben een mooie kleur. De vlam brandt heel stabiel en de kaars is hierdoor erg stijlvol.

Kleurrijk variëren

De Bolsius rustieke tafelkaarsen en dinerkaarsen bestaan er in 15 verschillende kleuren. Hierdoor kun je kleurrijk variëren geïnspireerd op de seizoenen. Ook kun je ze aanpassen aan het thema van je feest of aan de tijd van het jaar. Zo kun je met Kerst bijvoorbeeld kiezen voor een combinatie van witte en antracietgrijze kaarsen voor een chique look. Of wijnrood, oranje en chocoladebruin voor een herfst-sfeer.

Als herfststuk of blikvanger op je dressoir

De kaarsen zijn ook mooi te combineren met bijvoorbeeld een herfststuk van bladeren, kastanjes en eikels. Zeker op een grote eettafel of als blikvanger op je dressoir. Je hoeft de kaarsen niet eens aan te steken om een bepaalde sfeer op te roepen. En natuurlijk kun je ze ook achter in je tuin plaatsen bij je loungehoek. Als opvulling of als warmtebron, want de kaarsen geven behoorlijk wat warmte af. Zeker als je er meerdere tegelijk aansteekt.

Snelle levering

Kaarsenfakkels.nl heeft de Bolsius rustieke dinerkaarsen in de meest gangbare kleuren voordelig voor je online staan. Neem gerust een kijkje en laat je inspireren voor dat je je bestelling plaatst. Eenmaal je keuze gemaakt? Als je de Bolsius rustiek tafel- en dinerkaarsen voor 22.00 uur bestelt, dan heb je ze de volgende dag al in huis. Dat geldt ook voor bestellingen vanuit België.

Bolsius rustiek dinerkaarsen online kopen bij Kaarsenfakkels.nl

Bij kaarsen en fakkels vind je het grootste assortiment aan Bolsius rustiek dinerkaarsen 270/23 voordelig online. Je bestelling wordt vakkundig ingepakt en snel geleverd. Mochten er vragen zijn dan bel ons gerust of stuur een email en wij staan je professioneel bij. Kaarsenfakkels gespecialiseerd in tuinfakkels, kaarsen en rustiek dinerkaarsen.