Lampen olie

Lampen olie

Is je lampenolie op? Of wil je in plaats van de traditionele paraffine olie een keer gekleurde vlamolie in je lampjes doen? Beiden zijn eenvoudig online te bestellen op onze Kaarsenfakkels.nl website.

Gekleurde vlamolie of traditionele paraffine olie

Als je bij ons Living Colors olielampen hebt gekocht, weet je zeker dat je met deze olie goed zit. Onze gekleurde vlamolie werkt namelijk alleen in combinatie met een glasvezellont die standaard geleverd wordt bij de olielampjes. Gebruik je traditionele olie, dan kun je ook katoenen lonten gebruiken.

Keuze uit meerdere kleuren

De Living Colors lampenolie bevat onder andere ethanol, rookt niet en is milieu- en diervriendelijk. Living Colors lampenolie is geclassificeerd als niet-ontvlambaar. Je kunt kiezen uit rode of paarse vlamolie. De gekleurde vlamolie zit in flessen van 200 ml. De normale traditionele Farmlight lampenolie of paraffine olie werkt zowel met duurzame glasvezellont als met katoenen lonten. De traditionele olie zit in flessen van 1 liter.

Online te bestellen

De lampenolie is eenvoudig online te bestellen. Plaats je bestelling vandaag voor 19.00 uur. Je hebt de olie dan de volgende dag al in huis. Ook voor Belgische klanten geldt deze snelle service. Bestel je meerdere flessen tegelijk, dan ben je voordeliger uit.

totaal 90% tevreden klanten op basis van 382 beoordelingenvia KiyOh