Lampen olie

Lampen olie nodig? Is je lampenolie op, dan hebben wij van Kaarsenfakkels.nl de beste lampen oliën goedkoop voor je online staan

2 producten

  • € 25,99
   • € 4,79

   2 producten

   Lampen olie, uiteraard alleen de beste kwaliteit olie van Farmlight en snel bij je geleverd

   Gekleurde vlamolie of traditionele paraffine olie

   Als je bij ons Living Colors olielampen hebt gekocht, weet je zeker dat je met deze olie goed zit. Onze gekleurde vlamolie werkt namelijk alleen in combinatie met een glasvezellont die standaard geleverd wordt bij de olielampjes. Gebruik je traditionele olie, dan kun je ook katoenen lonten gebruiken.

   Keuze uit meerdere kleuren

   De Living Colors lampenolie bevat onder andere ethanol, rookt niet en is milieu- en diervriendelijk. Living Colors lampenolie is geclassificeerd als niet-ontvlambaar. Je kunt kiezen uit rode of paarse vlamolie. De gekleurde vlamolie zit in flessen van 200 ml. De normale traditionele Farmlight lampenolie of paraffine olie werkt zowel met duurzame glasvezellont als met katoenen lonten. De traditionele olie zit in flessen van 1 liter.

   Online Farmlight lampenolie te bestellen

   De lampenolie is eenvoudig online te bestellen. Plaats je bestelling vandaag voor 22.00 uur. Je hebt de olie dan de volgende dag al in huis. Ook voor Belgische klanten geldt deze snelle service. Bestel je meerdere flessen tegelijk, dan ben je voordeliger uit.

   Farmlight lampenolie online kopen bij Kaarsenfakkels.nl

   Bij kaarsen en fakkels vind je het grootste assortiment aan Farmlight lampen- en fakkel olie voordelig online. Je bestelling wordt vakkundig ingepakt en snel geleverd. Mochten er vragen zijn dan bel ons gerust of stuur een email en wij staan je professioneel bij. Kaarsenfakkels gespecialiseerd in tuinfakkels, kaarsen en lampenolie.

   Filters
   INSPIRATIE EN VOORDELEN
   exclusieve kortingen tot 50%