Tafelkaarsen

Tafelkaarsen

De tafel- en kandelaar dinerkaarsen van onder andere de merken Bolsius, Gouda en Smulders Deco horeca kaarsen, behoren al jaren tot het hoogste segment als het gaat om kwaliteitskaarsen voor in kandelaars

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Tafelkaarsen voor elke gelegenheid

De tafelkaarsen zijn geschikt om thuis te gebruiken. Ook in horecazaken komen ze zeker tot hun recht door hun heldere en rustig brandende vlam. Wij hebben verschillende tafelkaarsen online staan, in meerdere kleuren en zowel in klein als groothandelsverpakkingen.

Tafelkaarsen combineren

Tafelkaarsen zijn mooi, hebben een lange brandduur, branden perfect op en roeten niet. Een diner- of kroonkaars is een prima tafelkaars. Deze steek je aan voor een gezellig en zorgeloos dinertje met de familie. Of natuurlijk voor een romantisch etentje met je partner. Deze tafelkaarsen zijn dus zeker niet alleen te gebruiken bij bijzondere feestdagen als Kerst of Oud & Nieuw, maar het hele jaar door. Overigens zijn de kaarsen ook ideaal om te combineren met stompkaarsen of theelichtjes. Sowieso is een hoge kaars in een chique kandelaar op je tafel of dressoir een lust voor het oog. Ook geeft de kroonkaars je interieur een stijlvolle uitstraling. Tafelkaarsen passen bij ieder interieur en bij iedere andere kaars.

Gouda dinerkaarsen

Naast de Bolsius dinerkaarsen bevat ons assortiment ook hoogwaardige Smulders Deco dinerkaarsen. De SD dinerkaarsen en gotische kaarsen staan bekend om de uitstekende brandkwaliteit en worden daarom veelal in de Horeca gebruikt. Ook hebben wij kroonkaarsen van Gouda, deze zijn uniek in haar soort. Dit is de enige kaars met een klokvormige top. Door deze vorm zijn de kroonkaarsen een goede aanvulling op de mooi gedekte tafel of het interieur. De Gouda dinerkaars kent zijn oorsprong in de Goudsche Kaarsen fabriek en worden al sinds 1858 gemaakt. Inmiddels worden de kaarsen gemaakt bij Bolsius Kaarsen in Schijndel. Beide zijn dus goede kwaliteit tafelkaarsen en verschillen vooral in uiterlijk.

Kroonkaarsen

Zoals hierboven benoemd wordt hebben de Gouda dinerkaarsen een klokvormige top, om deze reden worden deze kaarsen ook kroonkaarsen genoemd. De kroonkaarsen zijn in de lengte boven en onder even dik, hierdoor hebben ze een strakke uitstraling. Kroonkaarsen hebben een geribde voet, zodat ze in iedere kandelaar passen en u ze stevig vast kunt zetten.

Op en top sfeermakers

De tafelkaarsen worden zowel in België als Nederland veel gebruikt als sfeermaker bij gezellige diners en romantische onderonsjes. Vaak gecombineerd met theelichtjes en stompkaarsen als één sfeergeheel op tafel. En als je een grootverpakking bestelt, ben je extra voordelig uit. Bovendien heb je dan een voorraad in huis. Ook voor onverwachte momenten. Bestel je de tafelkaarsen voor 22:00 uur, dan heb je ze de volgende dag al in huis!