Led waxinelichtjes

Led waxinelichtjes en led theelichtjes bestel je bij Kaarsenfakkels.nl. De led waxinelichtjes zijn veilig op batterij en makkelijk te gebruiken. Bekijk hieronder de verschillende soorten led kaarsen van Kaarsenfakkels.nl

4 producten

4 producten

Led waxinelichtjes bestellen

Op Kaarsenfakkels.nl vind je verschillende led kaarsen: van theelichtjes tot max theelichten en zelfs waterdichte drijfkaarsen met led lampje koop je het goedkoopst bij ons online. Voor huishouders met kleine kinderen zijn de led lichtjes ideaal. Of als je huisdieren hebt, want niets is vervelender als je hond of kat langs een kaars loopt en die van tafel afstoot. Bij Kaarsenfakkels.nl bestel je de led waxinelichtjes makkelijk en tegen de goedkoopste online prijzen. Daarnaast leveren wij deze veilige sfeerlichtjes snel bij je thuis.

Led waxinelichtjes zijn net zo sfeervol als gewone kaarsjes

Deze LED sfeerlichtjes zijn handig voor zowel binnen als buiten en onmisbaar in de horeca en thuis. Als je LED lampjes gebruikt in plaats van gewone kaarsen, kun je met een gerust hart even thuis weg gaan om bijvoorbeeld een boodschap te doen. Daarnaast is het ook handig als je kleine kinderen in huis hebt rondlopen. Je hoeft dan namelijk niet de hele tijd te waarschuwen of bang te zijn dat de kinderen zich verbranden. Daarom worden ze ook vaak gebruikt door scholen, bij lampionnen tochten of tijdens Kerstdiners.

Als alle kinderen een kaarsje aansteken maak je van je klaslokaal een gezellige en sfeervolle ruimte. Dat geldt ook voor het gebruik van LED lampjes in bijvoorbeeld bejaardenhuizen, ziekenhuizen, verenigingen en zelfs kroegen en cafés, waar hele strenge veiligheidseisen gelden. Het gezellig knipperende en flikkerende lichtje is haast niet van echte kaars te onderscheiden. Het biedt je zeker net zoveel sfeer als een gewoon waxinelichtje met een echte vlam. 

Led theelichten zijn gemakkelijk herbruikbaar

Onze LED theelichtjes hebben een brandduur van meer dan 250 uur. Daarna kun je ze makkelijk hergebruiken door simpelweg de batterij te vervangen. Bekijk rustig ons aanbod dat wij zowel in Nederlands als in België bezorgen. Als je een grootverpakking bestelt, ben je extra voordelig uit. Als je de producten voor 22.00 uur bestelt, dan heb je het de volgende dag al in huis. 

Kaarsen en led waxinelichtjes online kopen bij Kaars & Fakkels

Bij kaarsen en fakkels vind je het grootste assortiment aan Smulders deco led waxinelichtjes en led theelichtjes voordelig online. Je bestelling wordt vakkundig ingepakt en snel geleverd. Mochten er vragen zijn dan bel ons gerust of stuur een email en wij staan je professioneel bij. Kaarsenfakkels gespecialiseerd in tuinfakkels, kaarsen en voordelige budget en/of duurzame horeca led waxinelichtjes

Filters
INSPIRATIE EN VOORDELEN
exclusieve kortingen tot 50%