Olielampen

Olielampen

Olielampen in diverse uitvoeringen, branduren en uiteraard schitterend brandend. Kijk verder voor je olielampje met olielamp lont.

Olielampjes

Olielampen en tafel olielampjes modern en authentieke stormlantaarns. Prachtige moderne glazen olielampen zijn een genot om te zien branden op je salon- of tuintafel. Vanwege hun mooie design staan de olielampjes ook mooi als decoratie op bijvoorbeeld je dressoir of schouw. Kaarsenfakkels.nl levert exclusief deze schitterend brandende olielampjes van glas bij je aan huis met de beste online prijzen.

Multifunctionele olielampen

De olielampen zijn eenvoudig te vullen met normale paraffine lampenolie of met living colors vloeistof en blijven lang branden. Bij Living Colors olie geven de olielampjes echte gekleurde vlammetjes. Een leuk detail is dat de olielampen ook in een handomdraai om te toveren zijn tot schattige bloemvaasjes. Kortom, een multifunctioneel en prachtig geschenk voor een goede vriendin of kennis. Maar ook voor jezelf om je eigen huis en tuin mee op te fleuren. Ieder lampje wordt geleverd met enkele glasvezellontjes die erg duurzaam zijn. Je hebt dus erg lang plezier van de lontjes zonder deze te hoeven te vervangen.

Olielamp lont

Wanneer je al een mooie olielamp is huis hebt en veel gebruikt, raakt de lont ook een keer op. Bij kaarsenfakkels.nl kun je ook een losse olielamp lont bestellen, wanneer je niet meteen een nieuwe olielamp wil kopen. Zo kun je je mooie olielampje die je al lang hebt gewoon weer opnieuw aansteken. Verder kun je bij ons ook nog navulling krijgen. We hebben normale paraffine lampenolie, maar ook olielampjes met een gekleurde vlam. Zo kun je een extra aparte sfeer in huis creëren.

Snelle service en levering olielampje

Maak vandaag nog voor 20.00 uur een keuze en bestel je producten eenvoudig online. Je kunt dan morgen al genieten van je nieuwste aankoop. Deze snelle levering geldt ook voor klanten in België. Tijdens de bezorging kun je je pakketje volgen via het Track & Trace systeem van PostNL.

Olielampjes online kopen bij Kaars & Fakkels

Bij kaarsen en fakkels vind je het grootste assortiment aan olielampjes voordelig online. Je bestelling wordt vakkundig ingepakt en snel geleverd. Mochten er vragen zijn, bel ons gerust of stuur een e-mail en wij staan je professioneel bij. Kaarsenfakkels gespecialiseerd in tuinfakkels, kaarsen en olielampjes