Groothandel & Horeca

Groothandel & Horeca

Met groothandel prijzen je kaarsen, theelichtjes, fakkels en meer van onze mooie sfeerartikelen online kopen? Bestel slim je grootverpakkingen kaarsen, bij de Bolsius kaarsen groothandel voor horeca, bedrijven en detailhandel Kaarsenfakkels.nl  Ook als consument kan je gewoon voordelig onze grootverpakkingen kaarsen kopen

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Ben je op zoek naar een grootverpakking kaarsen voor je hotel, bar, café, restaurant of wellicht gebruik je thuis gezellig veel kaarsen? Dan is het verstandig om een voordeelverpakking te bestellen. De beste sfeerproducten worden, met een plezierig prijsje, snel bij je geleverd. Alle groothandel kaarsen en andere artikelen zijn geprijsd inclusief 21% btw.

Groothandel kaarsen

Van olielampen tot fakkels tot groothandel kaarsen, dit alles is te vinden in ons assortiment. We hebben stompkaarsen, drijfkaarsen, led kaarsen en meer. We hebben alles om een terras sfeervol aan te kleden tot grootverpakkingen gedenkkaarsen. Wij zijn een groothandel in kaarsen voor zowel binnen als buiten producten. Wij hebben er altijd wel een kaars tussen zitten die in uw interieur past. Ieder restaurant en café heeft zo zijn eigen kleuren, daarom bieden wij verschillende kleuren groothandel kaarsen aan. Zo heb je altijd een passende kaars voor in je interieur.

Grootverpakking kaarsen

Wij verkopen onze grootverpakking kaarsen zowel aan bedrijven als aan particulieren. Zo heeft u altijd een voorraad, al is dat voor in uw restaurant of voor in de woonkamer. U profiteert van mooie prijzen en een groot aanbod kaarsen met onze grootverpakkingen, ook van Bolsius.

Voor iedereen goedkope kaarsen te koop bij kaarsen groothandel Kaarsenfakkels.nl

Bij de fakkel en kaarsen groothandel, Kaarsenfakkels.nl, bieden wij je het grootste assortiment aan kaarsen en tuinfakkels voor Horeca en evenement. Sfeerproducten voor iedere gelegenheid. Van feestelijke, sfeervolle tot kaarsen voor herdenking en verering. Bestel makkelijk refill kaarsen van Smulders Deco en van Bolsius voor je horecabedrijf. Maak je terras gezelliger met de lowboy terraskaarsen of met fakkels. Kleed je zaak aan met bijvoorbeeld rustiekkaarsen of stompkaarsen en waxinelichtjes. Ook bestel je als grootgebruiker bij ons makkelijk heerlijk geurende kaarsen om zo je bedrijf, ontvangst ruimte of sanitaire omgeving op te fleuren en geur. Uiteraard kan je ook grootverpakkingen kopen voor jezelf in huis.
Wat voor kaarsen je ook blieft, in onze online kaarsen groothandel zal je het vinden.

Kaarsen en fakkels groothandel is Bolsius kaarsen sfeerpartner

Bij Kaarsenfakkels.nl zal je alleen kwaliteit kaarsen kunnen bestellen van bekende en bewezen merken zoals Bolsius en Smulders Deco horeca kaarsen. Top kwaliteit, snel geleverd, professioneel advies en de beste prijs. Als je als klant eenmaal besteld hebt dan kom je zeker terug voor nieuwe bestellingen. Bestel goedkope kaarsen voor de Horeca online in onze webshop. Meestal is besteld voor 22.00 uur dan de volgende werkdag al geleverd met PostNL. Nog niet overtuigd van onze service en leverpeformance? Kijk dan eens bij onze Kiyoh klantbeoordelingen en overtuig jezelf van onze top prestaties.

Waarom groothandel Bolsius kaarsen?

Het grootste gedeelte van onze grootverpakking kaarsen zijn Bolsius kaarsen. Wij kiezen voor deze kaarsen omdat wij ervaren dat dit hoge kwaliteit kaarsen zijn, die van goede grondstoffen worden gemaakt en mooi opbranden. Zo hebben we stompkaarsen, maar ook drijfkaarsen en andere groothandel Bolsius kaarsen.

Bolsius Horeca kaarsen en waxinelichtjes online kopen

Bij kaarsen en fakkels vind je het grootste assortiment aan Bolsius Horeca kaarsen en waxinelicthes voordelig online. Je bestelling wordt vakkundig ingepakt en snel geleverd. Mochten er vragen zijn dan bel ons gerust of stuur een email en wij staan je professioneel bij. Kaarsenfakkels gespecialiseerd in tuinfakkels, kaarsen en Horeca kaarsen en waxinelichtjes