Groothandel & Horeca

Groothandel & Horeca

Met groothandelsprijs je kaarsen en fakkels online kopen? Bekijk snel alle groothandel aanbiedingen online

 

Ben je op zoek naar een grootverpakking kaarsen voor je hotel, bar, café, restaurant of wellicht gebruik je thuis gezellig veel kaarsen? Dan is het verstandig om een voordeelverpakking te bestellen. De beste sfeerproducten worden, met een plezierig prijsje, snel bij je geleverd. Alle groothandel kaarsen en andere artikelen zijn geprijsd inclusief 21% btw.

Groothandel kaarsen

Van olielampen tot fakkels tot groothandel kaarsen, dit alles is te vinden in ons assortiment. We hebben stompkaarsen, drijfkaarsen, led kaarsen en meer. We hebben alles om een terras sfeervol aan te kleden tot grootverpakkingen gedenkkaarsen. Wij zijn een groothandel in kaarsen voor zowel binnen als buiten producten. Wij hebben er altijd wel een kaars tussen zitten die in uw interieur past. Ieder restaurant en café heeft zo zijn eigen kleuren, daarom bieden wij verschillende kleuren groothandel kaarsen aan. Zo heb je altijd een passende kaars voor in je interieur.

Grootverpakking kaarsen

Wij verkopen onze grootverpakking kaarsen zowel aan bedrijven als aan particulieren. Zo heeft u altijd een voorraad, al is dat voor in uw restaurant of voor in de woonkamer. U profiteert van mooie prijzen en een groot aanbod kaarsen met onze grootverpakkingen, ook van Bolsius.

Groothandel Bolsius kaarsen

Het grootste gedeelte van onze grootverpakking kaarsen zijn Bolsius kaarsen. Wij kiezen voor deze kaarsen omdat wij ervaren dat dit hoge kwaliteit kaarsen zijn, die van goede grondstoffen worden gemaakt en mooi opbranden. Zo hebben we stompkaarsen, maar ook drijfkaarsen en andere groothandel Bolsius kaarsen.

Bolsius Horeca kaarsen en waxinelichtjes online kopen bij Kaars & Fakkels

Bij kaarsen en fakkels vind je het grootste assortiment aan Bolsius Horeca kaarsen en waxinelicthes voordelig online. Je bestelling wordt vakkundig ingepakt en snel geleverd. Mochten er vragen zijn dan bel ons gerust of stuur een email en wij staan je professioneel bij. Kaarsenfakkels gespecialiseerd in tuinfakkels, kaarsen en Horeca kaarsen en waxinelichtjes

Bolsius-horecakaarsen-online-kopen