Rustieke kaarsen

Rustieke kaarsen

Rustieke stompkaarsen van onder meer het kaarsenmerk Bolsius bewijzen zich al jarenlang als de trendy en populaire kaars. Ze zijn mooi, kwalitatief branden ze zeer goed en zijn bij ons online heel scherp geprijsd

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Rustieke kaarsen

Rustieke kaarsen zijn al jarenlang de meest verkochte kaarsen wereldwijd. Niet gek, want ze branden mooi, passen in ieder interieur, branden lang en zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Daarnaast kun je spelen met verschillende hoogtes rustieke kaarsen zodat je een speels effect creëert. Met rustieke kaarsen weet je meteen wat je in huis haalt: een kwalitatief goede kaars, die je altijd kunt gebruiken. Typerend voor de rustieke kaars is dat hij robuust is aan de buitenkant, dus niet glas gemaakt. Rustieke kaarsen voor in de Belgische en Nederlandse woningen, tuinen of voor in stijlvolle horecazaken. Kaarsenfakkels.nl heeft deze kleurrijke en robuuste rustiek kaarsen voor je, in verschillende kleuren en maten, goedkoop online staan. Zo hebben we rustieke stompkaarsen, maar ook in bolkaars-vorm, drijfkaarsen en dinerkaarsen.

Van hippe kleuren tot metallic look

De rustieke kaarsen staan niet alleen erg mooi, ze zijn ook nog eens erg modern en hip. Dat komt vooral door de verschillende hippe en metallic kleuren. Hierdoor geef je je woonkamper in een handomdraai meer kleur of een metallic look, al naar gelang je voorkeur. Bovendien zijn ze ook in verschillende vormen en afmetingen verkrijgbaar. Je hebt ronde, dikke en dunnere rustieke stompkaarsen. Daarnaast hebben ze allemaal een erg lange brandduur waarbij je kunt kiezen van 3 tot 67 branduren. Zo kun je optimaal genieten van dit prachtige sfeerlicht. Ten slotte roeten de kaarsen niet, zodat je geen last van vervelende rookpluimpjes.

Maak je eigen kaarsentableau

De rustieke kaarsen kun je eindeloos combineren. Ze zijn dé kaarsen bij uitstek om een mooie eigentijdse compositie te maken en zo je interieur een extra boost te geven. Of buiten, want de kaarsen kun je ook makkelijk buiten in de tuin neerzetten. Zorg dan wel dat de kaarsen nooit direct in het zonlicht staan want dan zullen ze gaan zweten, uiteindelijk de vorm verliezen en in elkaar zakken. Maak je een kaarsentableau? Dan kun je dat tableau helemaal naar je eigen smaak en zin inrichten. Kies dan voor rustiek kaarsen in een bepaalde kleurtint of door juist een bonte verzameling van kleuren te mixen. Dat geldt zowel voor de metallic rustieke kaarsen als de gewone rustieke kaarsen. Bovendien kun je in een handomdraai je interieur aanpassen aan het seizoen van dat moment. Zo kun je kiezen voor zomerse, winterse, lenteachtige of herfstachtige composities. 

Grootverpakking geeft extra voordeel

De rustieke kaarsen zijn trendzetters in Nederland en België. Kijk bij metallic rustieke kaarsen en maak je bestelling vandaag nog compleet. Want als je voor 22.00 uur bestelt, kun je morgen in je huis al genieten van je nieuwe aankoop. En bestel je een grootverpakking, dan ben je extra voordelig uit. kaarsen kopen doe je bij Kaarsenfakkels.