Fakkelolie en lonten

Fakkelolie en lonten

Bestel online bij Kaarsenfakkels.nl verschillende soorten fakkeloliën en fakkellonten voor je tuinfakkels van o.a. het kwaliteit merk Farmlight olie

Of je nu een traditionele lichtgevende gele vlam wilt, of meer feestelijk gekleurde vlammen, je vindt het allemaal in ons uitgebreide assortiment. Want zeg nu zelf: wat is er heerlijker dan 's avonds na een lange dag een of meerdere fakkels met wat tuinkaarsen aan te steken in je tuin en alleen nog maar te genieten met een natje en een droogje? Maar om de fakkel aan te kunnen steken, is er wel fakkelolie nodig. Wij bieden je de perfecte en zuivere fakkelolie online scherp geprijsd aan.

Fakkelolie

De paraffine fakkelolie van Farmlight is ontvlambaar en is geschikt voor glasvezel- en katoen fakkellonten. Deze fakkelolie kun je voor eender welke bamboe of rvs tuinfakkel gebruiken. Mocht er eerder kerosine in de lamp zijn gebruikt, zullen de resten hiervan altijd een typische petroleumlucht verspreiden. Zorg dus dat de fakkel of lamp eerst goed gereinigd wordt en gebruik een nieuwe lont. Als dit gedaan is kan de fakkelolie van bijvoorbeeld Kaarsen en Fakkels ervoor zorgen dat de fakkel reukloos brandt.

Gekleurde tuinfakkel olie

Wil je liever gekleurde vlammen, kies dan voor de Living Colors gekleurde vlamolie. Deze fakkelvloeistof werkt alleen in combinatie met de speciale bijgeleverde glasvezellont en is geschikt voor alle bamboe tuinfakkels. Deze olie tuinfakkel rookt niet en is milieuvriendelijk. Je hebt de keuze uit rood, groen, oranje, paars of blauw.

Hoe steek ik mijn fakkel aan?

Schroef de dop van het reservoir van de fakkel los en vul het tankje met de fakkelolie. Doe de dop weer op het reservoir en wacht 5 minuten anders brandt het lont niet goed. Die moet namelijk eerst goed doordrenkt zijn met de fakkelolie. En als de tuinfakkel olie is opgebrand, vul je het reservoir gewoon weer bij. Niets staat je welverdiende relaxte avond nog in de weg.

De lonten voor tuinfakkels zijn verkrijgbaar in de lengtes vanaf 12,5 cm tot en met 50 cm. Tuinfakkel lonten hebben echter een nadeel: ze worden korter naarmate je ze gebruikt. Zorg er dus voor dat je altijd een voorraadje thuis hebt. Ons assortiment bevat lonten voor tuinfakkels van twee materialen: glasvezel / glasfiber en katoenen lonten. Maak je keuze en koop deze fakkellonten voordelig online bij Kaarsenfakkels.nl.

Tuinfakkellonten

Als je een tuinfakkel of olielamp koopt, brandt deze met een lont. Deze tuinfakkellonten branden op en zijn aan vervanging toe, maar de fakkel of lamp is nog in een goede staat. Dan is het tijd om losse lonten voor tuinfakkels aan te schaffen. Dit kan bij KaarsenenFakkels.nl. Zorg dat de fakkellont niet te straks in de fakkel of olielamp zit, maar ook zeker niet te los. Je kunt kiezen uit tuinfakkel lonten op maat, maar je kunt er ook voor kiezen om de lonten voor tuinfakkels te knippen, vouwen of vlechten tot het gewenste formaat. Zorg in ieder geval dat de fakkel lonten goed passen.

Lonten voor tuinfakkels

De lonten voor tuinfakkels die wij in ons assortiment hebben zijn de glasvezel lonten en de katoenen lonten. De duurzame glasvezel tuinfakkel lonten zijn per drie stuks verpakt en die vergaan nagenoeg niet. De katoenen tuinfakkel lonten zijn verpakt in sets van 24 stuks, zodat je thuis altijd een aantal katoenen lonten in huis hebt. De glasvezel lonten die te koop zijn bij ons zijn geschikt voor in bamboe, olielampen en rvs tuinfakkels.

Glasvezel lont kopen

Het grootste voordeel van de glasvezel lonten is dat deze erg duurzaam zijn, dus als je je fakkel voorziet van een glasvezel lont hoef je er nagenoeg niet meer naar om te kijken. De lont is opgebouwd uit drie samengebonden glasfiber lontjes die eenvoudig los te halen zijn mocht de glasvezel lont te dun of te dik zijn voor de fakkel. De glasvezel lonten zijn ook uitermate geschikt voor de gekleurde vlammen fakkel olie en de meer traditionele paraffine fakkel- en lampen oliën. De glasvezel lonten voor tuinfakkels geven een mooie, constante en stevige fakkelvlam.

Katoenen lont kopen

De katoenen lonten zijn verkrijgbaar in sets van 24 stuks met een lengte van 12,5 cm en een dikte van 1 cm. De traditionele tuinfakkellonten zijn gemaakt van katoen en zijn onmisbaar bij fakkels omdat katoenen lonten langzaam vergaan door het verkolingsproces van vlam en olie.

Fakkelolie of  fakkellonten kopen

Bij Kaarsenfakkels.nl kun je terecht voor het fakkelolie kopen en meer, je kunt ook de bijbehorende tuinfakkels bij ons kopen. Vandaag voor 22.00 uur je fakkelolie besteld dan morgen al in huis. Zowel leverbaar in België als Nederland.

Tuinfakkel accessoires kopen bij Kaars en Fakkels

Bij kaarsen en fakkels vind je het grootste assortiment aan Smulders Deco tuinfakkel toebehoren voordelig online. Je bestelling wordt vakkundig ingepakt en snel geleverd. Mochten er vragen zijn dan bel ons gerust of stuur een email en wij staan je professioneel bij. Kaarsenfakkels gespecialiseerd in tuinfakkels, Horeca refill kaarsen, Horeca stompkaarsen, Horeca waxinelichtjes en tuinfakkel reserve vervanging onderdelen zoals doofdoppen en lonthouders.