Lantaarns & Windlichten

Haal de gezelligheid in je tuin met onze mooie windlichten en glazen lantaarns. Verwen jezelf met deze mooi tuinproducten en geniet van langer

3 producten

  • € 1,99
   • € 25,99
    • € 4,79

    3 producten

    Lantaarns

    Met onze lantaarns, theelichthouders en windlichten kun je het gezellig in je tuin maken, zonder dat je stompkaars iedere keer wordt uitgeblazen. Doordat de kaars achter het glas staat blijft deze mooi branden. Daarnaast zijn de lantaarns ook binnen te gebruiken en kun je er meerdere kanten mee op. Je kunt er mooi een rustiekkaars in op branden, maar ze zijn ook geschikt voor bloemen en planten. We hebben verschillende maten lantaarns, zo kun je een speels effect creëren door verschillende maten bij elkaar te plaatsen. De lantaarns staan mooi op tafel, maar ook in de hoek van het terras. Zo kun je voor verschillende gezellige lichtpunten zorgen in je tuin.

    Windlichten

    Bij windlichten wordt zoals de naam het al zegt, de kaars beschermd tegen de wind en is hierdoor de ideale sfeerverlichting voor buiten. Onze windlichten zijn er in verschillende varianten, van een stormlantaarn tot een grote gouden of bronzen glazen lantaarn. Doordat het licht via de verschillende openingen en kanten van de windlichten wordt verspreid, krijg je mooie sfeerlichten. Daarnaast zijn onze windlichten mooi groot, hierdoor verspreiden ze veel licht. Ook zonder kaars zijn de windlichten decoratief erg mooi.

    Theelichthouder

    De glazen lantaarns, windlichten en theelichthouders zijn echte klassiekers. Glas in combinatie met zwart, goud of brons kleurt mooi en geeft een mooie uitstraling. Ook van je theelichten wil je niet dat deze zomaar uitwaaien. Ons assortiment bevat verschillende robuuste theelichthouders voor maxi waxinelichtjes en theelichten, zo vind je altijd precies wat jij zoekt. Laat de waxinelichten speels door het kristal helder glas branden in de stevige transparante houders. Geschikt voor 4, 6 en 8 uurs theelichten of 8 of 10 uur maxi-theelichten. Bestel je lantaarn, windlicht en theelichthouders voor 22.00, dan heb je hem de volgende werkdag in huis.

    Windlichten en lantaarnen online kopen bij Kaars en Fakkels

    Bij kaarsen en fakkels vind je het grootste assortiment aan Smulders Deco en Bolsius windlichten voordelig online. Je bestelling wordt vakkundig ingepakt en snel geleverd. Mochten er vragen zijn dan bel ons gerust of stuur een email en wij staan je professioneel bij. Kaarsenfakkels gespecialiseerd in tuinfakkels, dompelkaarsen en glazen windlichten.

    Filters
    INSPIRATIE EN VOORDELEN
    exclusieve kortingen tot 50%