Lantaarns & Windlichten

Lantaarns & Windlichten

Haal Ibiza naar je toe en creëer in je eigen tuin een echte Ibiza-stijl met onze mooie witte lounge windlichten van wax

 

Of ga voor de lantaarns met verschillende motieven en kleuren. De mooiste lantaarns voor huis- en tuin koop je goedkoop online bij Kaarsenfakkels.nl

Wax windlichten met witte kaars

De wax windlichten hebben een cilindrische vorm en van uitstekende kwaliteit. Ze zijn beschikbaar in 10x8 cm en in 10x12 cm. Het leuke van de ivoorkleurige wax windlichten is dat je er ook een andere kaars in kunt zetten dan de maagdelijk witte kaars die er standaard bijgeleverd wordt. Zo kun er bijvoorbeeld een kaarsje met een gele transparante houder inzetten of een blauwe. Andere kleuren zijn: oranje, roze, groen, paars of rood. Hierdoor zal de witte wax de kleur aannemen van de erin geplaatste transparante houder.

Lantaarns in hippe kleuren

Wil je je tuin liever opvrolijken met kleur, kijk dan eens bij onze lantaarns in hippe kleuren. Je kunt kiezen uit lantaarns met verschillende motieven. Bijvoorbeeld een lantaarn windlicht met zonmotief in gou/geel, een koperkleurige lantaarn met boommotief, een blauwkleurige lantaarn met vogelmotief, een paarskleurige met bloemmotief, een groenkleurige met appelmotief of een roodkleurige met een hartje erin. In de lantaarns kun je perfect een kaarsje of een waxinelichtje plaatsen. Doordat de lantaarn bovenop een hengsel heeft, kun je hem makkelijk verplaatsen.

Kijk, klik en bestel vandaag nog

Kijk rustig rond bij ons uitgebreide aanbod lantaarns en wax windlichten en maak voor 20.00 uur je bestelling op onze website. Je kunt dan de volgende dag al van je nieuwe aanwinst genieten. Ook als je vanuit België een bestelling plaatst, heb je de volgende dag al je spullen in huis. We hanteren dezelfde leveringsvoorwaarden voor bestellingen vanuit België en Nederland.