Graf- en herdenkingskaarsen

Graf- en herdenkingskaarsen

Bij Kaarsenfakkels.nl zijn de herdenkingskaarsen en graflichten van onder andere het merk Bolsius snel en goedkoop online te bestellen

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

 

Deze speciale herdenkingskaarsen met een hoog symbolische waarde worden gebruikt als herinnering, nagedachtenis of eerbetoon aan een dierbare. Daarnaast staan ze als symbool voor het eeuwige leven. Ons assortiment bevat ook scherp geprijsde grafvazen, steekvazen, graflantaarns, votive kerkkaarsen, offerlichtjes en devotielichtjes

Herdenkingslicht en herdenkingskaarsen

Deze herdenkingslichten zijn met name geschikt om op een graf, een grafsteen of bij een monument te plaatsen als aandenken aan de overledene. Ze worden ook gebruikt om bij een urn in bijvoorbeeld het crematorium te plaatsen. Dat heeft vooral te maken met het feit dat de herdenkingskaarsen van onze herdenkingslichten een uitzonderlijk lange brandduur hebben. Ze kunnen dagenlang branden. Door de transparante of rode kaarsenhouders waaien de kaarsen niet zomaar uit. En zien onze herdenkingslichten er extra mooi uit.

Eeuwig leven – Herdenkingslicht Bolsius

Deze mooie serene herdenkingslicht Bolsius kaarsen zijn met name geschikt om op een grafplaats, een begrafenis of bij een herdenkingsmonument te plaatsen als aandenken aan de overledene. Herdenkingslichten Bolsius worden ook gebruikt om bij een urn in bijvoorbeeld het crematorium te plaatsen of tijdens de wake. Dat heeft vooral te maken met het feit dat de herdenkingskaarsen een uitzonderlijk lange brandduur hebben. Ze kunnen dagenlang branden. Door de transparante of rode kaarsenhouders waaien de herdenkingskaarsen in de herdenkingslichten Bolsius niet zomaar uit. Ook hebben we in ons assortiment Bolsius graflichten met een speciaal deksel dat tegen de regen kan.

Grafvaas

Ook bevat ons assortiment grafvazen. Een grafvaas is een goede oplossing om bloemen bij het graf, op de grafsteen of bij de urn te plaatsen. Ons assortiment bevat een grafvaas die in de grond gestoken kan worden: een graf steekvaas en een grafvaas antraciet die op een ondergrond geplaatst kan worden. Onze grafvazen zijn van kunststof/plastic gemaakt, hierdoor zullen de grafvazen nagenoeg niet vergaan waardoor er jarenlang gebruik van gemaakt kan worden.

Zowel in België als Nederland leverbaar

Deze grafkaarsen, graflichten, herdenkingskaarsen en herdenkingslichten zijn in Nederland en België de meest gebruikte kaars tijdens rouwperiodes, stille tochten, herdenkingen of om stil te staan bij die belangrijke gedenkmomenten in het leven dat wij onze dierbare eren. De kaarsen zijn te bestellen als grootverpakking. Voor 20.00 uur besteld dan de volgende dag al bij je in huis.