Lantaarn - windlicht

Lantaarn - windlicht

Onze lantaarns met speels motief onderscheiden zich van andere lantaarns door hun frivole kleuren waarin ze gemaakt zijn, door hun stevigheid en door hun kwaliteit. De wax windlichten onderscheiden zich door hun kwaliteit en schitterend lichtschijnsel. Kaarsenfakkels.nl biedt je de prachtige lantaarns en wax windlichten aan tegen scherpe online prijzen die zowel binnen als buiten te gebruiken zijn.

Goed voor jarenlang plezier

De lantaarns zijn gemaakt uit dikwandig staal, hebben stevig dik glas waardoor ze optimaal bestand zijn tegen de wind en ze hebben een ferme laag poedercoating. Daardoor gaan de lantaarns jarenlang mee. Bovendien kunnen ze niet alleen buiten gebruikt worden, maar zijn ze ook geschikt om bijvoorbeeld in de woonkamer neer te zetten. Met een theelichtje er in, kunnen de motieven voor een mooi vlammenspel zorgen op de muur.

Meerdere motieven in diverse kleuren

De lantaarns kun je ophangen of gewoon neerzetten op een tafel, op de grond, een dressoir en zelfs tussen de bloemen in je tuin. Je kunt kiezen uit verschillende motieven of kleuren. De kleur bepaalt het motief en omgekeerd. Kies je bijvoorbeeld voor rood, dan heeft de lantaarn een hartmotief, goudgeel heeft een zon-motief, groen heeft een appelmotief, roze heeft een bloemmotief, blauw heeft een vogelmotief en olijfgroen heeft een boommotief. Naast de lantaarns hebben we ook een windlicht met mat glas in ons assortiment. Op het glas is een eland gedrukt. Zeker met een kaarsje er in, geeft dit een bijzonder beeld. En hoewel elandmotieven meestal met Kerst populair zijn, kun je dit licht natuurlijk het hele jaar door in je tuin of huis plaatsen. 

Snelle levering in België en Nederland

Bestel vandaag voor 19.00 uur een lantaarn of windlicht en geniet morgen van je nieuwe aankoop. We leveren zowel in België als Nederland, waarbij de levertijd identiek is. En als je meer lantaarns of windlichten tegelijkertijd bestelt, ben je extra voordelig uit.

totaal 90% tevreden klanten op basis van 325 beoordelingenvia KiyOh