Bolsius party lights

Bolsius party lights

Bolsius party lights zijn langdurig brandende, feestelijk gekleurde, citronella tuinkaarsjes

Bolsius party lights buitenkaarsen, ideaal om muggen of andere vervelende insecten weg te jagen. De kaarsen hebben door de hoge kunststofhouder ook een soort van windlichtfunctie, waardoor ze toch blijven branden als er een zomers briesje opsteekt. Kaarsenfakkels.nl biedt je een ruim online aanbod van goedkope party-light kaarsen voor de gezelligste tuinfeestjes.

Ook als sfeermaker te gebruiken

Hoewel de kaarsen vooral gebruikt worden als 'insectenverdelger' of beter gezegd insecten verweerder zijn ze door hun feestelijk uiterlijk ook perfect te gebruiken om een sfeervolle plek te creeëren bij je tent, caravan of tuin. Een paar partylights op tafel of rondom de tent en vuurkorf en het gezellig relax avondje of tuinfeest kan beginnen.

Extra voordeel met grootverpakking

De party lights zijn al jaren de meest gewilde en gebruikte zomerse citronella buitenkaarsen in Nederland en België en door de handige deksel kan je ze na gebruik gewoon afsluiten en buiten laten staan, klaar voor een volgend gebruik. Bestel een groot verpakking voor nog meer voordeel en sfeer. Voor 20.00 uur besteld dan de volgende dag al bij je in huis.

Bolsius citronella kaarsen online kopen bij Kaars en fakkels

Bij kaarsen en fakkels vind je het grootste assortiment aan Bolsius partylights citronella kaarsen voordelig online. Je bestelling wordt vakkundig ingepakt en snel geleverd. Mochten er vragen zijn dan bel ons gerust of stuur een email en wij staan je professioneel bij. Kaarsenfakkels gespecialiseerd in tuinfakkels, kaarsen en partylights citronella kaarsen.