Tuinfakkels met olie

Tuinfakkels met olie

Bestel alleen bij Kaarsenfakkels.nl je bamboe en rvs tuinfakkels compleet met de benodigde fakkelolie. Zo weet je zeker dat je altijd de juiste fakkelolie in huis hebt om de fakkelreservoirs te vullen en kun je ongestoord en langdurig genieten van de prachtige fakkels waar of wanneer je maar wilt. Kies voor tuinfakkels met meerdere flessen fakkelolie om optimaal van de maximale brandtijd te genieten en nooit zonder te zitten. Profiteer van onze zeer scherp geprijsde fakkels met fakkelolie.

Complete sets

Niets is vervelender dan sfeervolle fakkels te bestellen en dan er achter te komen dat je geen olie in huis hebt. Of als je lekker 's avonds in de tuin zitten en vrienden komen langs en je fakkelolie is net op. Of je hebt alleen de niet wenselijke, hele goedkope fakkelolie. Het nadeel van veel goedkopere fakkelolies is dat de lont erg snel slijt en verkoolt waardoor je de hele avond met een klein vlammetje zit. Daarnaast zit je ook in de rook en is de brandduur een stuk korter met goedkopere fakkelolie. Daarom is bij je bestelling fakkels hier de zuivere paraffine fakkelolie van de beste kwaliteit erbij inbegrepen. Geen gedoe meer maar in één bestelling je fakkels in huis, inclusief de juiste fakkelolie. Je hoeft ze alleen nog maar even snel aan te vullen met onze tuinfakkelpakketten.

8 tot 24 uur brandplezier

De fakkels branden zo'n 8 uur op een vol reservoir met uitzondering van de 150 cm fakkels. Die robuuste 150 cm fakkels branden tot 24 uur op een vol reservoir. Als de fakkel reservoirs leeg zijn, kun je ze gewoon weer navullen met fakkelolie. Vergeet dan niet de fakkellont iets naar boven te duwen, want de katoenen lont vergaat langzaam tijdens het branden. Vandaag voor 20.00 uur besteld dan heb je je fakkels met olie morgen in huis. Daarbij maakt het niet uit of je in Nederland of België woont, want wij versturen onze fakkels met olie door heel de Benelux.

totaal 89% tevreden klanten op basis van 421 beoordelingen