Tuinfakkels met olie

Tuinfakkels met olie

Bestel alleen bij Kaarsenfakkels.nl je bamboe en rvs tuinfakkels compleet met de benodigde fakkelolie. Zo weet je zeker dat je altijd de juiste fakkelolie in huis hebt om de fakkelreservoirs te vullen en kun je ongestoord en langdurig genieten van de prachtige fakkels waar of wanneer je maar wilt. Daarbij maakt het niet uit of je in Nederland of België woont want wij versturen onze fakkels door heel de Benelux. Kies voor tuin fakkels met meerdere flessen fakkelolie om optimaal van de maximale brandtijd te genieten. Profiteer van de interessante staffelprijzen: Klik op het product en zie op de product detailpagina hoeveel extra voordeel er nog meer te halen valt

Complete sets

Niets is vervelender dan sfeervolle fakkels te bestellen en dan er achter te komen dat je geen olie in huis hebt. Of juist de niet wenselijke, hele goedkope fakkelolie. Het nadeel daarvan is dat de lont erg snel slijt en dus verkoolt waardoor je de hele avond met een klein vlammetje en in de rook zit daarnaast is de brandduur ook aanzienlijk korter. Daarom is bij je bestelling fakkels hier de zuivere paraffine fakkelolie van de beste kwaliteit er bij inbegrepen. Geen gedoe meer maar in één bestelling je fakkels in huis, inclusief de juiste fakkelolie. Je hoeft ze alleen nog maar even snel af te vullen.

8 tot 24 uur brandplezier

De fakkels branden zo'n 8 uur op een vol reservoir met uitzondering van de 150 cm fakkels. Die robuuste 150 cm fakkels branden tot 24 uur op een vol reservoir. Als de fakkel reservoirs leeg zijn, kun je ze gewoon weer navullen met fakkelolie. Vergeet dan niet de fakkellont iets naar boven te duwen, want de katoenen lont vergaat langzaam tijdens het branden. Vandaag voor 19.00 uur besteld dan morgen al in huis.

totaal 90% tevreden klanten op basis van 320 beoordelingenvia KiyOh