Tuinfakkels met olie

Tuinfakkels met olie

Bestel alleen bij Kaarsenfakkels.nl je bamboe en rvs tuinfakkels compleet met de benodigde juiste fakkelolie voor meer sfeer en brandplezier

 

Zo weet je zeker dat je altijd de juiste fakkelolie in huis hebt om de fakkelreservoirs te vullen en kun je ongestoord en langdurig genieten van de prachtige fakkels waar of wanneer je maar wilt. Kies voor tuinfakkels met meerdere flessen fakkelolie om optimaal van de maximale brandtijd te genieten en nooit zonder te zitten. Profiteer van onze zeer scherp geprijsde fakkels met fakkelolie.

Complete sets

Niets is vervelender dan sfeervolle fakkels te bestellen en dan er achter te komen dat je geen olie in huis hebt. Of als je lekker 's avonds in de tuin zitten en vrienden komen langs en je fakkelolie is net op. Of je hebt alleen de niet wenselijke, hele goedkope fakkelolie. Het nadeel van veel goedkopere fakkelolies is dat de lont erg snel slijt en verkoolt waardoor je de hele avond met een klein vlammetje zit. Als je daarbij ook nog eens de pech hebt, van een hele slechte kwaliteit olie, dan zit je in de stinkende rook. Tevens is de brandduur een flink stuk korter met goedkopere fakkelolie, waardoor goedkoop een duurkoop wordt. Fakkels vullen met bio ethanol is gevaarlijk, aangezien bio ethanol zeer licht ontvlambaar is. Daarnaast geeft bio ethanol een doffe vlam en geen mooie heldere. Het is dus van belang dat je een zo zuiver mogelijke paraffine olie gebruikt. Daarom is, in deze categorie, bij je bestelling fakkels de zuivere paraffine fakkelolie van de beste kwaliteit erbij inbegrepen. Geen gedoe meer maar in één bestelling je fakkels in huis, inclusief de juiste fakkelolie. Je hoeft ze wellicht alleen nog maar even snel aan te vullen met doofdoppen en reserve fakkellonten. Als je dan toch aan het bestellen bent kijk dan gelijk eens bij onze schitterende sierkaarsen. Prachtig voor in je interieur of geef het weg als bijzonder cadeau.

8 tot 24 uur brandplezier

De fakkels branden zo'n 7 uur op een vol reservoir met uitzondering van de 150 cm fakkels. Die robuuste 150 cm fakkels branden tot 24 uur op een vol reservoir. Als de fakkel reservoirs leeg zijn, kun je ze gewoon weer navullen met fakkelolie. Vergeet dan niet de fakkellont iets naar boven te duwen, want de katoenen lont vergaat langzaam tijdens het branden. Vandaag voor 22.00 uur besteld dan heb je je fakkels met olie morgen in huis. Daarbij maakt het niet uit of je in Nederland of België woont, want wij versturen onze fakkels met olie door heel de Benelux.

Tuinfakkels met fakkelolie online kopen bij Kaars en Fakkels

Bij kaarsen en fakkels vind je het grootste assortiment aan Smulders Deco tuin- en terrasfakkels met fakkelolie voordelig online. Je bestelling wordt vakkundig ingepakt en snel geleverd. Mochten er vragen zijn dan bel ons gerust of stuur een email en wij staan je professioneel bij. Kaarsenfakkels gespecialiseerd in tuinfakkels, grafkaarsen en fakkels met olie