Kaarsen bedrukken

Kaarsen bedrukken

Kaarsen professioneel laten bedrukken als relatiegeschenk of voor je persoonlijke gebruik om te branden? Dan ben je bij Kaarsenfakkels.nl aan het juiste adres. Wij zijn namelijk de kaarsendrukkerij die gespecialiseerd is in bedrukte kaarsen en waxinelichtjes. Dus zoek niet verder en bestel je gepersonaliseerde kaarsen eenvoudig online. Wij doen dit veelal voor particulieren en vanaf 50 stuks tot zeer grote oplagen van 1000 stuks en meer voor zowel bedrijven, organisaties als voor particulieren. Alle kaarsen hebben voordelige all-in prijzen en heb je meer dan 100 bedrukte kaarsen nodig, vraag dan een offerte op maat aan. Klik op de foto van de gewenste kaarsenmaat en bekijk de kaarsen informatie. Uiteraard zijn alle kaarsen van uitstekende kwaliteit, hebben de beste brandeigenschappen en zijn de afbeeldingen krasbestendig geplaatst op transfers.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Van zwart-wit bedrukte kaarsen tot kaarsen met chique reliëfoplegging

In ons kaarsenatelier maken wij prachtig bedrukte kaarsen van zwart-wit of full colour transfer bedrukking tot en met chic zilverkleurig reliëfoplegging. We maken onze jarenlange ervaring toonbaar op uw persoonlijke kaars. Of je nu een custom made kaars met foto, tekst of logo wilt voor een kerkelijke aangelegenheid zoals een communie of een vormsel of een bedrukte kaars voor een verjaardag, jubilea, geboorte, huwelijk of bruiloft... Wij zorgen voor een schitterende kaars die past bij iedere gelegenheid of evenement. Je kunt kiezen uit ronde of vierkante kaarsen, huiskaarsen hartkaarsen, dinerkaarsen of chic reliëf kaarsen en wax windlichtkaarsen. Je kunt zelfs geurkaarsen, graflichten en kaarsen in kunststof transparante of glazen kaarsenhouder door ons laten bedrukken.

Bedrukte kaarsen als herdenking tijdens een dienst

De persoonlijke kaarsen worden niet alleen voor feesten en partijen gebruikt. Ook voor diensten als een rouw- en/of herdenkingsdienst worden onze kaarsen regelmatig besteld. Vaak zijn dit kaarsen met een foto van de overledene of een kaars met een bijzondere tekst erop. De kaars wordt dan thuis gebrand of tijdens de begrafenis en/of crematie.

Relatiegeschenk of giveaway

Wist je trouwens dat een bedrukte kaars veel wordt meegegeven als relatiegeschenk of promotioneel product bij een braderie of beurs. Het zijn ideale goodies en giveaways of toonbankcadeautjes tijdens de feestdagen, die altijd een mooi plekje in huis zullen krijgen.

Bestellen vanuit Nederland of België

We leveren kaarsen onbedrukt en bedrukt d.m.v. transfers aan, zowel aan particulieren als aan kerken, parochies, verenigingen, organisaties en bedrijven. De levertijd door ons is afhankelijk van de hoeveelheid die je bestelt van snel tot in overleg. Het maakt daarbij niet uit of je vanuit België of Nederland bestelt en of je een bedrukte kaars of meerdere bedrukte kaarsen wilt bestellen. De werkwijze is simpel: je stuurt ons een bestand op in hoge resolutie of vraagt een offerte aan en wij zorgen voor de rest.