Citronella tuinkaarsen

Citronella tuinkaarsen

Tafelkaarsen en terraskaarsen met een bepaald percentage citronella eraan toegevoegd zijn de ideale buitenkaarsen voor een onbekommerde zomer.  Doordat ze een frisse, lichte citroengeur afgeven, hou je makkelijk vervelende muggen op afstand. Zo kun je ongestoord heerlijk genieten van je avondeten in de tuin. Of van je zwoele zomeravond. Kaarsenfakkels.nl heeft een ruim aanbod van goedkope en nuttige citronella kaarsen online staan. Neem dus geen risico en bestel deze zeer scherp geprijsde citronella artikelen voor meer buitensfeer

Zorgeloos genieten

De speciale buitenkaarsen en sfeerlichten zijn allen van 100% etherische plantaardige was gemaakt, in combinatie met citronella geurolie. Zo kun je zorgeloos intens genieten van je barbecue of van je welverdiende rust in je tuinpatio, vanaf je  balkon of vanuit je serre met openstaande terrasdeuren zonder het gezoem van muggen om je hoofd. En zonder dat je lek gestoken wordt.

Van kaarsen tot fakkels en kaarsenschalen

Citronella geurkaarsen bestaan er in verschillende vormen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit waxinelichtjes met citronellageur, Fancy Lights met citronellageur die er ook nog eens zijn in verschillende kleuren of de Party iIghts van Bolsius. Maar we hebben ook fakkels met citronellageur of buitenkaarsen schalen sets met citronella. Het maakt niet uit wat je kiest. Met deze kaarsen ben je altijd verzekerd van een sfeervolle avond. En natuurlijk kun je de kaarsen op tafel zetten, maar ook verspreid in de tuin of zelfs op de camping gebruiken als je lekker voor je tent of caravan wilt zitten.

Stipt op 1 in België en Nederland

De citronella geurkaarsen staan al jaren stipt op 1 in België en Nederland als het om buitenkaarsen gaat. Bestel vandaag voor 22.00 uur nog een grootverpakking zodat je extra voordelig uit bent. Bovendien heb je dan morgen al je bestelling in huis.