Tuinkaars windlichten

Tuinkaars windlichten

Of je er nu een een simpele lowboy terraskaars of een sierlijke buitenkaars zoekt, al deze trendy tuinkaars windlichten brengen altijd sfeer. Tuinkaarsen laten een prachtig lichtspel zien tussen de heldere vlam en het gekleurde glas omhulsel waar de kaarsen inzitten. Omdat ze in een doorschijnend omhulsel zitten, is de buitenkaars ook uitermate geschikt als windlicht. Dus bij een een windvlaag of flinke bries zal de kaars niet zomaar uitgaan. Mede door de vorm en de dikke buitenlont is deze kaars een betrouwbare sfeerlichtbron voor tuin en terras. Exclusief bij Kaarsenfakkels.nl online te bestellen tegen de scherpste prijzen.

Aparte en nuttige tuinkaarsen

Deze unieke buitenkaarsen zijn prachtige tuinkaarsen die je makkelijk op een Belgisch of Nederlands balkon, terras of tafel kunt plaatsen. Breng wat kleur in je huis en zet de buitenkaarsen binnen neer. Want ook dat kan natuurlijk. Of plaats ze langs een looppad of rondom de vuurschaal en vuurkorf. We hebben verschillende kleuren kaarsen: blauw, fuchsia, oranje, groen, wit en geel. De dikke lont zorgt voor een prachtige volle vlam die het windlicht sierlijk verlicht. Daarnaast is deze kaars niet zomaar opgebrand want met een brandduur van circa 20 uur is het een van de langst brandende tuinkaarsen. Is deze trendy buitenkaars uiteindelijk dan toch op, recycle hem en plaats er een beetje zand in met een theelichtje daar bovenop. Of maak er een leuke fleurige bloempot van zodat je nog even extra gebruikt maakt van de eerste aanschaf. Je tuinkaars krijgt dan op een slimme manier een tweede leven.

Trendy en snel leverbaar

Of je nu een strandtent hebt, een hotel/restaurant of een stadstuin, deze buitenkaarsen zijn een top aanschaf. Bestel eens een grootverpakking, want dat is voordeliger. Bovendien weet je dan zeker dat je altijd sfeerkaarsen in huis hebt voor die spontane zomerse barbecueavondjes. Exclusief bij Kaars en Fakkels voor België en Nederland. Vandaag voor 22.00 uur besteld dan de volgende dag al in huis.