Dompelkaarsen

Dompelkaarsen

Dompelkaarsen, kloosterkaarsen of ook wel tonkkaarsen genoemd van onder andere het kaarsenmerk Bolsius zijn stijlvolle taps toelopende kaarsen die van onder naar boven steeds smaller worden. Prachtig grote kaarsen met een bolkop.

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Dompelkaarsen

De dompel kaarsen zijn vooral erg populair tijdens de religieuze feestdagen in huis op een kandelaar, maar ook bij bruiloften of in de kerk. Kaarsenfakkels.nl heeft zeer scherp geprijsde dompelkaarsen van de beste kwaliteit in diverse afmetingen voor je online staan. Uiteraard snel geleverd. Wat de dompelkaars zo bijzonder maakt is dat hij er elegant uitziet met zijn taps toelopende bovenkant en dat hij nauwelijks walmt of drupt.

Los of in een kandelaar

Deze hand gedompelde of tonkkaarsen worden vaak onterecht alleen als kerkelijke kaarsen gezien. Waarschijnlijk omdat ze vaak bij het altaar staan, of als gedenkkaars kunnen aangestoken worden. Maar de kaarsen staan zeker zo mooi in je huis op een bordje, op een dressoir of in een kandelaar. Het zijn mooie grote blikvangers en daardoor ook echte landelijke decorstukken die langdurig branden. Juist door hun authentieke uiterlijk zijn ze zowel in België als Nederland erg populair.

Extra voordeel als je een grootverpakking bestelt

Het verschil tussen een dompelkaars en een tonkkaars is dat een dompelkaars recht toelopend is en een tonkkaars iets bol toelopend. Bestel een grootverpakking en krijg extra voordeel. Daarbij weet je dan zeker dat je altijd kaarsen in huis hebt, ook voor onverwachte momenten. Voor 20.00 uur besteld, dan heb je je dompelkaarsen de volgende dag al bij je in huis.