Dompelkaarsen

Dompelkaarsen

Dompelkaarsen of tonkkaarsen van onder andere het kaarsenmerk Bolsius zijn stijlvolle taps toelopende kaarsen die van onder naar boven steeds smaller worden. De kaarsen zijn vooral erg populair tijdens de feestdagen, maar ook bij bruiloften of bijzondere feestjes. Kaarsenfakkels.nl heeft voordelig geprijsd een groots aantal aan deze speciale dompelkaarsen soort online staan.

Los of in een kandelaar

Deze hand gedompelde of tonken kaarsen worden vaak onterecht alleen als kerkelijke kaarsen gezien. Waarschijnlijk omdat ze vaak bij het altaar staan, of als gedenkkaars kunnen aangestoken worden. Dat hoeft niet. De kaarsen staan zeker zo mooi in je huis op een bordje, op een dressoir of in een kandelaar. Het zijn mooie grote blikvangers en daardoor ook echte landelijke decorstukken die langdurig branden. Juist door hun authentieke uiterlijk zijn ze zowel in België als Nederland erg populair.

Extra voordeel als je een grootverpakking bestelt

Bestel een grootverpakking en krijg extra voordeel. Daarbij weet je dan zeker dat je altijd kaarsen in huis hebt, ook voor onverwachte momenten. Voor 19.00 uur besteld dan de volgende dag al bij je in huis.

totaal 90% tevreden klanten op basis van 312 beoordelingen