Kloosterkaarsen

Kloosterkaarsen zijn met de hand vervaardigde robuuste abdijkaarsen die veelal op een stalen pin, pen of op een stalen schaal en bord worden gezet. Deze in oude tijden door monniken vervaardigde kerkkaarsen hebben wij in de ivoor en witte kleur

6 producten

  • € 29,99
   • € 25,99
    • € 17,99
     • € 29,99
      • € 25,99
       • € 17,99

       6 producten

       Kloosterkaarsen

       Onze kloosterkaarsen worden niet in een klooster of Abdij gemaakt, het is puur de benaming voor dit model kaars. Onze kloosterkaarsen zijn daarentegen wel uitermate geschikt om te branden in het klooster, maar ook thuis kun je deze kaarsen uiteraard goed branden. Kloosterkaarsen zijn dikker, zwaarder en robuuster dan dompelkaarsen maar hebben wel dezelfde stijlvolle kenmerken. Taps toelopende bolkopkaarsen die van onder naar boven steeds smaller worden. Prachtig grote kaarsen zonder standaard een pengat erin.

       Erg lange brandduur

       Onze kloosterkaarsen zijn verkrijgbaar in het wit en in het ivoor, met de keuze uit de brandduur van 180 uur, 280 uur of 380 uur. Kloosterkaarsen staan erom bekend dat ze lange tijd branden en van kwalitatief goede grondstoffen zijn gemaakt zodat ze mooi opbranden en niet roeten of druipen. De kloosterkaarsen zijn gemaakt van een speciale paraffine en hebben een mooie brede bolkop. Onze kloosterkaarsen zijn uitermate geschikt om in het klooster aan te steken, of cadeau te geven voor of te branden tijdens een doop, huwelijk, jubileum, verjaardag of uitvaart.

       Kloosterkaarsen voor in het klooster of in huis

       Kloosterkaarsen kunnen ook erg goed in huis of in de tuin worden aangestoken, ze hebben een erg lange brandduur voor een relatief lage prijs. Daarnaast staat een ivoor of witte kaars in ieder interieur mooi. Ze roeten niet dus kunnen ook goed binnenhuis worden aangestoken, let er wel op dat de kloosterkaarsen groter zijn dan een gemiddelde kaars dus dat je de kaarsen voldoende ruimte geeft met andere kaarsen of objecten.

       Filters
       INSPIRATIE EN VOORDELEN
       exclusieve kortingen tot 50%