Wat is nu een leuk cadeau voor Kerst en Sinterklaas?

De cadeau periode van het jaar waar uitdelen en krijgen haast een degelijke bezigheid is, komt er stilaan weer aan. Zowel Kerstmis als Sinterklaas zijn prachtige voorbeelden van feestdagen waar ettelijke cadeautjes worden uitgedeeld aan naasten, familie en vrienden. Dat draagt natuurlijk alleen maar bij aan de feestelijke atmosfeer die in deze periode wordt gecreëerd. De vraag waar mensen echter vaak mee kampen, is: welk cadeautje moet ik nu eigenlijk geven? Het is inderdaad niet altijd eenvoudig om precies te weten welk geschenkje je aan wie moet geven. Moet het een eenvoudig cadeautje zijn dat ik zomaar ergens in een winkel kan kopen, of ga ik beter voor een gepersonaliseerd geschenk? Dergelijke vragen verdienen hoe dan ook een duidelijk antwoord. Een van de mogelijkheden waar je gebruik van kan maken zijn kaarsen, en wel om verschillende redenen.

Een echte kerst- of Sinterklaas surprise

Cadeau kaarsen lijken dan misschien niet meteen het meest voor de hand liggende geschenk dat je op dergelijke feestdagen kunt geven, toch kan je er een prachtig cadeau van maken zolang je het juist aanpakt. Kaarsjes zijn er in ontelbare vormen, formaten en soorten, en dat biedt dan ook heel wat vrijheid op het vlak van personalisering.

Op die manier creëer je voor je familie of vrienden een echte surprise, zodat het een kerst of Sinterklaas wordt die ze nooit meer vergeten. Het aanbod aan geschenkkaarsen is erg uitgebreid. Van grote geschenkkaarsen in de vorm van Sinterklaas tot drijvende kaarsjes, alles is mogelijk. Een overzicht van de mogelijkheden is hier dan ook belangrijk!

1. Figuurkaarsen, een leuke verrassing voor elke feestdag

Dergelijke kaarsjes doorbreken de eenvoud van een gewoon geschenk, en zijn dan ook en leuk cadeautje voor winterse feestdagen. Zo zijn er soorten in de vorm van een hartje (in verschillende kleuren zoals goud, roze of blauw), maar ook kaarsjes waar het woord 'LOVE' in een reliëf zijn verwerkt, met een driedimensionaal geschenk als resultaat.

Ook kan je het luchtig houden door te kiezen voor een kaars in de vorm van een konijntje, dat prachtig staat op de kast in de woonkamer of de keuken. Ook deze soorten komen in verschillende kleuren, maar keer op keer ben je zeker van een opvallend stukje verlichting!

2. Een bedrukte cadeau kaars met eigen afbeelding

Daarbij is het natuurlijk ook mogelijk om te kiezen voor een kaars waar je zelf een afbeelding op kunt laten plaatsen. Dit is vooral een goed idee als je op zoek bent naar een gepersonaliseerd geschenk, dat toch ook zijn nut bewijst in de woning. Dergelijke soorten komen in verschillende vormen en formaten, en bieden een plat oppervlak waarop de afbeelding - die je zelf kan kiezen - gedrukt kan worden.

Op die manier kan je je familie of vrienden een geschenkje geven dat ze goed kunnen gebruiken en toch persoonlijk is gemaakt. Een bedrukte kaars met eigen afbeelding is kortom een van de leukste geschenken die je mensen, die dicht bij jou staan, kan geven!

3. Geurkaarsen, voor een gezellige sfeer in huis

Tenslotte zijn er natuurlijk ook de bekende geurkaarsen, die de woning meteen gezelliger maken en de sfeer in huis een niveau hoger tillen. Ook deze geschenkkaarsen zijn perfect als kerstgeschenk of cadeautje voor Sinterklaas. In deze periode van het jaar is het immers van groot belang de woning gezelliger te maken door middel van warme kleuren en geuren. Dat is precies waar zo'n geurige kaars bij helpt.

Weet je dus niet zo goed wat je je familie of vrienden cadeau moet doen? Dan zijn geurkaarsen, verkrijgbaar in verschillende geuren zoals lavendel, vanille en appel, ongetwijfeld een goede keuze!

Moeite met kiezen of meer informatie nodig over de cadeaukaars? Het verkoopteam van Kaarsenfakkels.nl staat je graag per email of telefonisch bij met advies.