Waar vind je bijzondere kaarsen als cadeau of voor in je interieur?

Als je denkt dat een kaars als cadeau saai is, dan moet je verder lezen. Er zijn namelijk bijzondere kaarsen te verkrijgen die veel meer geven dan licht alleen. Kaarslicht is van oudsher een sfeermaker. Maar als deze kleine fakkel iets uitbeeldt, dan is het niet alleen een sfeermaker maar ook een symbolisch cadeau. Figuurkaarsen zorgen voor vele sfeervolle avonden. Zo'n sfeervolle en betekenisvolle kaars wil je natuurlijk graag cadeau krijgen.

 

Figuurkaarsen, hoe zien die eruit?

Echt hele mooie figuurkaarsen kun je bewonderen bij kaarsenfakkels.nl. Wat dacht je bijvoorbeeld van een zilveren kaars in de vorm van een hand? Of gouden of zilveren kaarsen in de vorm van realistisch vormgegeven handen die het "duimpje omhoog" gebaar maken? Ook kaarsen kunnen ware kunstwerken zijn. Gelakte figuurkaarsen zien er dan ook schitterend uit. Ze glanzen alsof ze van glimmend metaal zijn en het is bijna jammer om ze aan te steken. Eén ding is zeker, als je een dergelijke designkaars van iemand krijgt dan vergeet je dat nooit meer. In de collectie "handgebaar kaarsen" kun je ook kaarsen verkrijgen in de vorm van een hand waarvan de wijs- en middelvinger het vredesteken maken, of een hand die het "fingers crossed" gebaar maakt, om iemand die het nodig heeft, succes te wensen. Of wat dacht van de ludieke middelvinger kaars, je kent vast wel iemand die je deze cadeau wilt geven. Dergelijke bijzondere kaarsen zin heel erg mooi, vooral in de gelakte metallic look serie. Echt de moeite waard om al deze handgebaar-kaarsen meteen even te bewonderen.

Candellana kaarsen Candellana hand- en vinger kaarsen. Bougies de geste de main et de doigt

Hart en Liefde kaarsen, romantische kaarsen met de vlam van liefde

In de collectie "hart en liefde kaarsen" tref je zeer romantische designkaarsen aan. Realistisch vormgegeven handen die een hart vasthouden bijvoorbeeld, in allerlei kleuren. Of gelakte figuurkaarsen met de letters "love". Of kaarsen in de vorm van harten, met de vlam in het midden. Zo'n cadeautje is pure romantiek en goed voor verlichting gedurende vele romantische avondjes.

Een kaarsje branden met je huisdier?

Veel mensen hebben een huisdier. Er zijn bijzondere figuurkaarsen gemaakt in de vorm van dieren. Zo kun je onder andere een kattenkaars, een hondenkaars of een konijnenkaars bewonderen. Deze kaarsen zijn niet alleen mooi vormgegeven, maar ze geven ook veel sfeer aan je interieur. Er bestaat een goede kans dat zelfs je huisdier geniet van de prettige sfeerverlichting van het kaarsvlammetje.

Nog meer bijzondere kaarsen om iemand blij mee te maken

Bovengenoemde kaarsen zijn allemaal bijzonder, maar het kan nog aparter. Heb je bijvoorbeeld weleens een figuurkaars in de vorm van een ananas gezien? Vast niet, maar ze zijn er wel. Prachtige figuurkaarsen die schitterend staan in elk interieur. Deze grote kaarsen branden ongeveer 119 uur. Ook kaarsen in de vorm van grote aanstekers of klokken kun je bewonderen en aan iemand cadeau doen.

Wapens in de vorm van kaarsen

Wil je iemand die wapens interessant vindt blij maken met een heel bijzondere verrassing? Geef hem (of haar) dan een handgranaat die echt kan branden of een figuurkaars in de vorm van een Magnum pistool of een Kalasjnikov geweer. Deze geweer kaars is niet minder dan een halve meter hoog. Ze zijn misschien niet romantisch, maar wel erg indrukwekkend om te zien en dé trend voor in het interieur. Ook alle figuurkaarsen in de "Wapens collectie" zijn te verkrijgen in metallic look waardoor de wapens echte blikvangers zijn in een huiskamer.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.