Tuinfakkellonten

Tuinfakkellonten (wieken) zijn er in diverse kwaliteiten, soorten en maten

13 producten

  • € 4,79
   • € 1,99
    • € 4,99
     • € 3,99
      • € 25,99
       • € 2,99
        • € 14,99
         • € 4,79
          • € 4,79
           • € 2,99
            • € 4,99
             • € 2,99
              • € 4,79

              13 producten

              Naast de benodigde Farmlight fakkelolie hebben wij ook de lonten voor tuinfakkels in ons assortiment. De lonten zijn verkrijgbaar in de lengtes vanaf 12,5 cm tot en met 50 cm. Tuinfakkel lonten hebben echter een nadeel: ze worden korter naarmate je ze gebruikt. Zorg er dus voor dat je altijd een voorraadje thuis hebt. Ons assortiment bevat lonten voor tuinfakkels van twee materialen: glasvezel / glasfiber en katoenen lonten. Maak je keuze en koop deze fakkellonten voordelig online bij Kaarsenfakkels.nl.

              Tuinfakkellonten

              Wanneer je een fakkel of olielampje koopt, brandt deze met een lont. Deze tuinfakkellonten branden op en zijn aan vervanging toe, maar de fakkel of lamp is nog in een goede staat. Dan is het tijd om losse lonten voor tuinfakkels aan te schaffen. Dit kan bij KaarsenenFakkels.nl. Zorg dat de fakkellont niet te straks in de fakkel of olielamp zit, maar ook zeker niet te los. Je kunt kiezen uit tuinfakkel lonten op maat, maar je kunt er ook voor kiezen om de lonten voor tuinfakkels te knippen, vouwen of vlechten tot het gewenste formaat. Zorg in ieder geval dat de fakkel lonten goed passen.

              Lonten voor tuinfakkels

              De lonten voor fakkels die wij in ons assortiment hebben zijn de glasvezel lonten en de katoenen lonten. De duurzame glasvezel tuinfakkel lonten zijn per drie stuks verpakt en die vergaan nagenoeg niet. De katoenen tuinfakkel lonten zijn verpakt in sets van 24 stuks, zodat je thuis altijd een aantal katoenen lonten in huis hebt. De glasvezel lonten die te koop zijn bij ons zijn geschikt voor in bamboe, olielampen en rvs of terrazzo tuin- en terrastafel fakkels.

              Glasvezel lont kopen

              Het grootste voordeel van de glasvezel lonten is dat deze erg duurzaam zijn, dus als je je fakkel voorziet van een glasvezel lont hoef je er nagenoeg niet meer naar om te kijken. De lont is opgebouwd uit drie samengebonden glasfiber lontjes die eenvoudig los te halen zijn mocht de glasvezel lont te dun of te dik zijn voor de fakkel. De glasvezel lonten zijn ook uitermate geschikt voor de gekleurde vlammen fakkel olie en de meer traditionele paraffine fakkel- en lampen oliën. De glasvezel lonten voor tuinfakkels geven een mooie, constante en stevige fakkelvlam.

              Katoenen lont kopen

              De katoenen lonten zijn verkrijgbaar in sets van 24 stuks met een lengte van 12,5 cm en een dikte van 1 cm. De traditionele tuinfakkellonten zijn gemaakt van katoen en zijn onmisbaar bij fakkels omdat katoenen lonten langzaam vergaan door het verkolingsproces van vlam en olie.

              Fakkel lont kopen

              Als je een grootverpakking fakkel lonten bestelt, weet je zeker dat je altijd genoeg fakkel lonten in voorraad hebt en genoeg voor al je fakkels en olielampen. Bovendien ben je een stuk voordeliger uit qua prijs. We leveren tuinfakkel lonten (wieken) zowel in België als Nederland. Vandaag voor 21.00 uur besteld, dan heb je het morgen al in huis.

              Fakkellonten online kopen bij Kaars en Fakkels

              Bij kaarsen en fakkels vind je het grootste assortiment aan Smulders Deco glasvezel en katoenen fakkellonten voordelig online. Je bestelling wordt vakkundig ingepakt en snel geleverd. Mochten er vragen zijn dan bel ons gerust of stuur een email en wij staan je professioneel bij. Kaarsenfakkels gespecialiseerd in tuinfakkels, Horeca refill kaarsen en fakkellonten en fakkel accessoires

              Filters
              INSPIRATIE EN VOORDELEN
              exclusieve kortingen tot 50%