Bolsius rustiek multi-lont kaarsen 3 - 4 - 5 lonten

Bolsius rustiek multi-lont kaarsen 3 - 4 - 5 lonten

Bolsius rustiek multi-lont kaarsen online kopen? Deze grote ronde of rechthoekige Bolsius rustieke kaarsen, met meerdere lonten, vind je allemaal bij ons in de webshop

Bolsius meerdere lont kaarsen staan prachtig op een grote eettafel, een dressoir of zelfs een salontafel. Deze mega kaarsen zijn echte trendy sfeermakers die je leefomgeving gegarandeerd stijlvol afmaken. 

Als blikvanger in je bedrijf

Ook in het bedrijfsleven doen de Bolsius multi-lont kaarsen het goed. Zo zijn ze een ware blikvanger op de balie van een receptie bijvoorbeeld. Ook in de horeca worden de kaarsen vaak gebruikt omdat ze dankzij de multi-lonten dagenlang achter elkaar kunnen branden. Bovendien zien ze er erg chic uit. 

Als warmtebron of waardevol decoratiestuk

Als je de kaarsen allemaal tegelijk aansteekt, geven ze een prachtig schouwspel op je muur. En ze geven veel warmte af. Daarom zijn ze ook uitermate geschikt om buiten neer te zetten in je loungehoek. Samen met je buitenkachel geven de kaarsen urenlang gezelligheid, zelfs als het buiten al wat kouder aanvoelt 's avonds. En natuurlijk kun je de kaarsen ook gewoon wegzetten als waardevol decoratiestuk. Want ze staan ook erg mooi als ze niet branden. Dat komt door hun robuuste ronde of rechthoekige vorm.

Kaarsen met 3, 4 of 5 lonten

Bolsius multi-lont kaarsen zijn verkrijgbaar met 3, 4 of 5 lonten. Je kunt ze makkelijk online bestellen via kaarsenfakkels.nl. Bestel je ze voor 22.00 uur, dan heb je de kaarsen de volgende dag al in huis.

Bolsius multi-lonten kaarsen online kopen bij Kaars en Fakkels

Bij kaarsen en fakkels vind je het grootste assortiment aan Bolsius 3 en 4 lonten rustiekkaarsen voordelig online. Je bestelling wordt vakkundig ingepakt en snel geleverd. Mochten er vragen zijn dan bel ons gerust of stuur een email en wij staan je professioneel bij. Kaarsenfakkels gespecialiseerd in tuinfakkels, kaarsen en 3 en 4 lonten rustiekkaarsen.