Bolsius rustiek metalliek kaarsen

Bolsius rustiek metallic kaarsen online kopen? Bestel voordelig bij Kaarsenfakkels.nl de metallic gekleurde rustieke stompkaarsen van Bolsius en je hebt snel een trendy en populaire kaars in huis

9 producten

  • € 13,79
   • € 18,89
    • € 24,29
     • € 13,79
      • € 18,89
       • € 24,29

       9 producten

       De metallic rustiekkaarsen zijn ook geschikt voor de aankleding van een bedrijf en/of receptie van een bedrijf. Ook voor horecadoeleinden worden deze kaarsen veel gebruikt. Kaarsenfakkels.nl heeft een groot aanbod van goedkope rustiek kaarsen voor je online staan.

       Metallic look

       De metallic rustiek kaarsen zijn erg modern en staan schitterend. Ze hebben een lange brandduur en roken niet. Bovendien branden ze helemaal op. Het zijn de perfecte kaarsen om je leefomgeving een wat meer in het oogspringende metallische kleur te geven. Je kunt kiezen uit verschillende soorten metallic gekleurde rustiek kaarsen.

       Variatie met kaarsentableaus

       De metallic rustiek kaarsen zijn de ideale kaarsen om op een kaarsentableau te plaatsen en je interieur en/of exterieur een boost te geven. Of je nu houdt van strak of een kakofonie aan kleuren, leef je uit en kies uit de diverse kleuren van goud tot zilver en van koper tot antraciet. Je kunt ook kiezen uit verschillende maten en vormen, cilinder- of bolvormig. Plaats de metallic kaarsencompilatie ergens goed in het zicht en steek ze sfeervol aan of laat ze als mooi decoratiestuk staan. Met een zomers, winters, lenteachtig of herfstachtig kaarsentableau met nieuwe frisse kleuren verander je je leefomgeving in een handomdraai. Afhankelijk van je eigen mood, omgeving, gelegenheid of van de seizoenen.

       Dé trendzetters

       Bolsius rustiek metallic gekleurde stompkaarsen zijn trendzetters en erg populair in heel Nederland en België. Bestel een groot verpakking voor nog meer voordeel en sfeer. Voor 22.00 uur besteld dan de volgende dag al bij u aangeleverd

       Bolsius metallic gekleurde kaarsen online kopen bij Kaars en Fakkels

       Bij kaarsen en fakkels vind je het grootste assortiment aan Bolsius metalliek rustiekkaarsen voordelig online. Je bestelling wordt vakkundig ingepakt en snel geleverd. Mochten er vragen zijn dan bel ons gerust of stuur een email en wij staan je professioneel bij. Kaarsenfakkels gespecialiseerd in tuinfakkels, kaarsen en metalliek gelakte rustiekkaarsen.

       Filters
       INSPIRATIE EN VOORDELEN
       exclusieve kortingen tot 50%