Budget kaarsen

Budget kaarsen

Budget kaarsen online kopen is goedkope kaarsen bestellen tegen de beste prijs met de hoogste kwaliteit. Bestel online goedkoper kaarsen, theelichtjes, refill kaarsen, grafkaarsen en dinerkaarsen in o.a. witte en ivoor kleuren

Goedkope kaarsen

Kiezen voor de lucratieve budget kaarsen van Kaarsenfakkels.nl is voordelig uit zijn en tegelijk geen concessies te doen aan de brandeigenschappen van de stompkaarsen of waxinelichtjes. De stompkaarsen zijn hard geperst waardoor deze meer parafine bevatten en daarom ook langer branden t.o.v. van andere stompkaarsen. Dus geen B kwaliteit maar een triple A kwaliteit tegen een nog betere prijs. Wij adviseren om altijd voor onze budget kaarsen assortiment te gaan en daarmee kosten te besparen. De merknamen van de kaarsen zijn minder bekend dan een Bolsius kaars maar de kwaliteit is uitermate goed en je hebt goedkope kaarsen in huis. Waarom zou je dure Bolsius kaarsen kopen als het veel voordeliger kan en zonder concessies te doen aan de brandeigenschappen? Dit voordeel niet laten liggen dus, is ons advies.

Budget kaarsen

Je kunt bij ons alle soorten goedkope kaarsen vinden, van de bekende stompkaarsen in verschillende kleuren en formaten tot refillkaarsen en waxinelichtjes. Voor iedere gelegenheid hebben wij de juiste budget kaarsen. Wil je een diner organiseren en de tafel sfeervol maken met dinerkaarsen? Ook deze vind je bij ons voor een scherpe prijs in verschillende kleuren. Onze budget kaarsen kun je ook in grote hoeveelheden kopen, zo heb je altijd genoeg kaarsen in huis of op voorraad in je horecazaak. Vergis je niet door de naam, onze budget kaarsen zijn van hoge kwaliteit, branden mooi op en hebben een lange brandduur en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. En dat allemaal voor een goedkope prijs.

Geperste kaarsen en theelichtjes voor nog lagere prijs

Voor een nog lagere budgetprijs koop je slim de Smulders Deco stompkaarsen en theelichtjes. Dat zijn namelijk geperste kaarsen met het voordeel dat deze zeker gemaakt zijn van zuivere paraffine en dus mooi branden zonder roeten. De meeste kaarsen zijn namelijk gegoten en daarbij kunnen allerlei stoffen worden toegevoegd waaronder rest paraffine of recycle paraffine e.d. Dit is niet mogelijk bij geperste kaarsen en waxinelichtjes. Echter ook bij deze geperste stompkaarsen altijd zorgen dat de lont niet te lang wordt want anders is roeten ook hierbij niet te voorkomen. De Smulders Deco stompkaarsen en waxinelichtjes hebben naast een zuivere graad van brandstof ook een andere kenmerk, namelijk: Deze kaarsen zijn voelbaar zwaarder en branden dus langer! De in Nederland vervaardigde Smulders Deco kaarsen worden veelal in de Horeca gebruikt, juist vanwege deze eigenschappen. Ons advies bestel Smulders Deco stompkaarsen of waxinelichtjes en geniet meer en ben daarnaast onder aan de streep ook nog goedkoper uit.

Kaarsen voor een lage prijs

Naast onze budget kaarsen vind je in ons assortiment ook fakkels, A-merk kaarsen zoals Bolsius en Gouda kaarsen, groot of klein, met of zonder geur, in jouw favoriete kleur. Bij ons vind je budget kaarsen voor een goede kwaliteit voor een lage prijs. Heb je nog vragen over onze budget kaarsen dan helpen wij je graag verder. Neem contact met ons op en wij hopen je vraag zo snel als mogelijk te beantwoorden.