Bedruk kaarsen in houder

Laat kaarsen in kunststofhouder bedrukken door de specialist in bedrukte kaarsen. Wij bedrukken de transparant kunststof relight refill houders zodat het kaarslicht prachtig door de doorzichtige cup en je afbeelding zal schijnen. Op de doorzichtige houders kunnen wij bijvoorbeeld een bedrijfslogo, een pakkende tekst of een afbeelding drukken. Leuk, betaalbaar en tevens handig om direct weg te geven. Deze sfeervolle kaarsjes zijn eenvoudig bij ons online te bestellen voor bedrijven, organisaties en consumenten.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Ideaal als herinnering of bedankje

Dit soort kaarsen met bedrukte doorzichtige houders zijn de ideale kaars om te gebruiken als herinnering aan een vormsel, een communie of een doopfeest. Maar ook als bedankje aan gasten van een bruiloft bijvoorbeeld of als cadeautje aan genodigden bij een babyshower. Of wat te denken als een aardigheidje aan de bezoekers van je winkel want deze kaarsen geef je makkelijk over de toonbank mee met je reclame en bedankje of "kerst" groet erop. Natuurlijk staan de glazenkaarsen ook prachtig op het horeca terras. Als ze op zijn kan je er altijd nog theelichtjes in plaatsen dus een bedrukt product voor het leven.

Veel voordelen

De bedrukte kaarsen in doorzichtige plastic houders worden ook wel relights genoemd. Ze hebben veel voordelen: ze zijn handzaam een eenvoudig zelf te verpakken in cellofaan met strik. Daarnaast is het ook een blijvende herinnering, want als de kaars op is dan was je de houder met warm water uit en plaats je er een theelichtje in. Op die manier is de houder eindeloos te gebruiken voor andere doeleinden. 

Deze handige gifts zijn verkrijgbaar met full colour of enkel kleur afbeelding zoals zwart-wit. De werkwijze is eenvoudig: maak een keuze uit onderstaande hoeveelheden en stuur ons een bestand in hoge resolutie. Wij regelen de rest op een professionele manier. De door ons vervaardigde bedrukte kaarsen kunnen zowel vanuit België als Nederland besteld worden. Ook voor bedrukte kaarsenhouders met kaars geldt dat je verstandig met het product omgaat en je aan de veiligheidsvoorschriften houdt die voor kaarsen gelden.

INSPIRATIE EN VOORDELEN
exclusieve kortingen tot 50%