Kerstboomkaarsjes

Kerstboomkaarsjes, deze dennenboomkaarsjes zijn al decennia lang traditiegetrouw de gezelligste kaarsjes om aan te steken in de kerstboom of in een kaarsen carrousel zoals bijvoorbeeld de angelchimes.

10 producten

  • Speciale prijs € 3,49 Normale prijs € 4,99
   • Speciale prijs € 3,49 Normale prijs € 4,99
    • € 89,99
     • € 17,99
      • € 15,99
       • € 11,99

       10 producten

       En dat niet alleen: echte kaarsjes in een boom staan een stuk leuker dan led-lampjes. Kaarsenfakkels.nl heeft voor je de enige echte en authentieke kerstboomkaarsjes in de drie kleuren wit, ivoor en rood.

       Unieke kerstboom

       Wil je echt iets bijzonders met kerst, kies dan voor echte kerstboomkaarsjes. We hebben ze in rood, wit of ivoor. De kerstboomkaarsen zijn gemakkelijk vast te zetten met een knijper. Dankzij de kerstboomkaarsjes krijg je een unieke sfeer dankzij de warme gloed en de echte vlammen van de kaarsen. Ze staan prachtig nostalgisch als decoratie en tijdens kerstavond en/of kerst geven ze een magisch gevoel. Deze Bolsius kerstboomkaarsjes zijn ook geschikt voor de kerst- en adventskransen en voor in bijvoorbeeld de kerstmolentjes met ronddraaiende engeltjes, ook wel "angelchims" genoemd.

       Bolsius kerstboomkaarsjes

       Wij verkopen uitsluitend Bolsius kerstboomkaarsjes omdat deze perfect opbranden, gemiddeld zo’n 2 uur branden en bovenal omdat de Bolsius kerstboomkaarsjes niet roeten. Zoals we al eerder aangeven zijn de Bolsius kerstboomkaarsen verkrijgbaar in het wit, ivoor en rood en de kleur is zowel van binnen als van buiten hetzelfde. De kerstboomkaarsen zijn uiteraard ook leuk om te verwerken in een kerststukje. Let er op dat de Bolsius kerstboomkaarsjes zonder houders worden geleverd.

       Kerstboomkaarsen

       Deze unieke kerstboomkaarsen zorgen voor een authentieke sfeer, ondanks dat de Bolsius kerstboomkaarsen een stabiele vlam hebben is het van belang om de kerstboomkaarsen goed vast te zetten, ze uiteraard niet tegen een tak aan te zetten en genoeg afstand te houden en heb uit voorzorg middelen binnen handbereik om de boom eventueel te kunnen blussen. Als de kerstboomkaarsjes niet te dicht op elkaar zitten en genoeg afstand hebben van de takken, de boom niet op de tocht staat en er geen huisdieren bij kunnen komen zullen er niet snel ongelukken gebeuren.

       Zo'n kerst vergeet je nooit meer

       Beleef een authentieke Kerstmis die je nooit meer vergeet en bestel de originele Bolsius kerstboomkaarsjes. Ze zijn al eeuwen de meest tot de verbeelding sprekende kaarsjes voor de Nederlandse en Belgische markt. Bestel een grootverpakking voor nog meer voordeel en haal extra veel sfeer in huis. Voor 22.00 uur besteld dan heb je ze de volgende dag al bij je in huis.

       Filters
       INSPIRATIE EN VOORDELEN
       exclusieve kortingen tot 50%