Lange en grote kaarsen

Lange en grote kaarsen

Alle lange en grote kaarsen allemaal online bij elkaar, zodat je direct je keuze kan maken. Van mega grote kaarsen tot dikke kaarsen, robuuste stompkaarsen en meter kaarsen. Vind hier online de perfecte lange kaars die lang mee gaat

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

 

Verschillende soorten grote kaarsen

Grote kaarsen zijn echte blikvangers. Wij hebben ze in zowel rustiek, stomp als in mammoet uitvoeringen. We hebben ze zelfs met meerdere lonten. Kaarsenfakkels is je online sfeerpartner in scherp geprijsde grote kaarsen.

Grote stompkaarsen en lange meter kaarsen

Stompkaarsen zijn klassieke kaarsen die goed te combineren zijn. Ze zijn superleuk te combineren met zowel andere stompkaarsen als andere soorten kaarsen. Grote stompkaarsen zijn de ideale kaarsen voor in een windlicht of lantaarn. Met veel branduren hebben ze een lange levensduur, zodat je er een lange tijd van kan genieten. 

Van Bolsius xxl kaarsen tot onze eigen xxl drijflichten

Een mooie grote kaars zal je interieur direct een meerwaarde geven in gezelligheid. Zelfs als de kaarsen niet branden zullen zij in het oog springen. Je kan kiezen uit diverse grote kaarsen in de traditionele cilindrische vorm zoals stompkaarsen en rustieke kaarsen. Ook hebben wij grote drijfkaarsen en grote bolkaarsen of balkaarsen. Deze xxl kaarsen zijn leverbaar in diverse kleuren van maagdelijk wit tot kerst rood. Bovendien zijn alle zomerse kleuren zoals fuchsia en lime natuurlijk ook gewoon voorradig. 

Ga eens voor grote kaarsen met meerdere lonten

Erg trendy zijn de rustiek kaarsen met meerdere lonten (3, 4 of 5 lonten). Verder zijn de mammoetkaarsen met 3 lonten erg chic. Als je deze kolossen met hun lange branduur sereen zit dan is het pas echt genieten. Met deze mega sfeermakers voor de Nederlandse en Belgische markt, kun je heerlijk en lang genieten. Als je een groot verpakking bestelt, ben je extra voordelig uit. Bestel je de kaarsen bovendien vandaag voor 22.00 uur, dan heb je ze de volgende dag al in huis.