Olielampje voor op tafel model "het hartje"

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 9,99
€ 9,99

Productinformatie

Mond geblazen en met de hand vervaardigde olielamp in de vorm van een liefdes hart. De olielamp brand schitterend en langdurig op lampenolie. Door de 3 stuks bijgeleverde glasvezel lontjes heeft u geen omkijken meer naar het vergaan van deze lontjes omdat de glasvezel een duurzame lont is. Wilt u een schitterende vlam op tafel dan bent u met deze olielamp goed bezig want het is een echte blikvanger. De combinatie van glas, transparante olie, witte glasfiber lont en goudgele vlam zal uw huis echt opfleuren. Houdt u het lont wel zo kort mogelijk, ongeveer 0,5 mm, voor een zuivere niet roetende vlam. Naast een mooie vlam zijn deze olielampjes ook trendy bloemvaasjes want ipv olie vult u het reservoir met water en plaatst er een bloemetje in. U koopt dus eigenlijk 2 producten voor de prijs van 1, een multifunctionele woonaccessoire de olielamp-bloemvaasjes van Kaarsenfakkels.nl Afmeting 7 x 19 cm met een reservoir capaciteit van 50 ml. Geleverd inclusief 3 stuks duurzame glasfiber lonten. Brandduur circa 6 uur.

Bestel een zeer voordelige set van 24 stuks "het hartje" olielampen.

Maak je bestelllng compleet met een Farmlight lampolie, een aansteker en een extra reserve bijpassende glasvezel lonten.

Combineer ze allemaal met verschillende modelen, bijvoorbeeld een lange 1-pit olielamp model de tulpde bolde tweesprong of een korte model de bel. Ook leuk met de combinatie van 2-pits model de tweeling en 3-pits model de drieling.

Specificaties

Branduren 6 uur
Inhoud 1 stuk
Merk Smulders Deco
Kleur Transparant
Hoogte 190 mm
Diameter 70 mm