Woondecoratie

Woondecoratie

Breng sfeer in en rondom je huis met onze mooie, kleine en trendy bloemvaasjes, Bolsius of de premium Goa Paris Goatier huisparfums met geurstokjes of de geurverstuiver, moderne glazen olielampjes, papieren servetten en borden of met schitterende lantaarns. Kaarsenfakkels.nl heeft al deze leuke en nuttige woondecoratie voor je online staan met uiteraard de beste webwinkel prijzen.

Sfeer in je huis en buiten

Dankzij onze kleine, multifunctionele bloemenvaasjes kun je je huiskamer of serre een extra gezelligheid boost geven. De bloemvaasjes zijn te gebruiken als vaasje of als olielampje. En met onze geurstokjes interieur- en huisparfums van Goa Paris breng je een lekkere geur in huis. Je kunt de geurstokjes gewoon in de huiskamer zetten, maar ook in bijvoorbeeld de wc, de badkamer, de keuken of zelfs in je slaapkamer. 

Ook met onze olielampjes breng je iets moois in huis. We hebben verschillende vormen, kleuren en maten. De olielampjes kun je ook buiten in de tuin gebruiken. En wil je echt extra sfeer creëren in je huis of tuin, kijk dan eens bij onze lantaarns. Deze zijn heel goed te gebruiken naast onze verschillende soorten fakkels en buitenhaarden. We hebben verschillende kleuren lantaarns met mooie motieven. 

Maak je feestje compleet

Binnenkort een brunch, een verjaardagsfeest, een barbecue of een ander evenement? Maak je feest compleet met onze papieren wegwerpbordjes en mooi bedrukte servetten. Voor elke gelegenheid hebben we wel iets in ons assortiment. Dus met Kerstmis, Pasen, kinderfeest of trouwfeest en huwelijk mooie servetten nodig die je ook perfect kunt combineren met kaarsen? Dan is Kaarsen en Fakkels de one-stop webshop voor je. Van kaars tot servet, wij hebben het allemaal voordelig online voor je staan.

Snelle service

Wij leveren onze producten direct uit ons eigen magazijn in Nederland en België. Daarom zijn onze online prijzen laag en kunnen we snel leveren. Kijk rustig rond, doe inspiratie op of bestel je producten meteen online. Vandaag voor 19.00 uur besteld dan morgen al in huis.

totaal 90% tevreden klanten op basis van 376 beoordelingenvia KiyOh