Haal de kaarsen warmte in huis met de Sinterklaas en Kerstmis

Vanaf september slaat het weer om in Nederland en beginnen de donkere maanden van het jaar. Het wordt sneller donker buiten, het weer koelt af en het buitenleven verplaatst zich langzamerhand weer naar binnen. Eindelijk weer de tijd van sfeervolle kaarsen en waxinelichtjes.

Bij de meeste mensen begint het al te kriebelen: voor je het weet staat Sinterklaas weer voor de deur en natuurlijk ook de Kerstmis. Daar spelen winkels, tuincentra en grote doe-het-zelf zaken massaal op in. In de supermarkten zijn er al pepernoten te koop en tuincentra en bouwmarkten bouwen hun etalages om en schappen vol zomerspul maakt plaats voor Sinterklaas- en kerstspullen. En natuurlijk horen daar ook kaars, waxinelicht en theelicht bij.

Een warm sfeer gevoel

Met deze sfeerlicht brengers kun je alle kanten uit. Ze brengen niet alleen warmte in huis. Letterlijk, Als je meerdere kaarsen tegelijk aansteekt, voelt het meteen een stuk warmer in je woonkamer. Maar ook figuurlijk. Licht doet een mens goed! Zeker op donkere dagen kan licht je een warm gevoel geven. En ze brengen sfeer in huis. Daarom dat mensen rond de kerst juist heel veel kaarsen en waxinelichtjes in huis hebben. Het is gezellig, het ziet er sfeervol uit en het maakt de donkere dagen een stuk draaglijker en behaaglijker.

Speciale kerstmis kaarsen

Speciaal voor deze dagen heeft Kaarsenfakkels ook kaarsen, waxinelichtjes en maxi theelichten om juist de periode rond Sinterklaas en Kerstmis sfeervol in te lichten en vooral bij donkere dagen het bedompte gevoel te verdrukken. Denk bij kerst bijvoorbeeld aan kleine vlammende lichtjes voor in de kerstboom, adventskaarsen, of chique dinerkaarsen of stompkaarsen om de kersttafel sfeervol aan te kleden. We hebben ook kaarsen die bedrukt zijn met typische kersttaferelen zoals de Kerstman, maretak of reeën in de sneeuw…of laat zelf door ons je kerstkaarsen of kerstwaxinelichtjes bedrukken met de door jezelf gewilde feestelijke sint of kerst afbeelding.

Unieke bedrukte kaars en theelicht cadeaus

En natuurlijk is het nog leuker om kaarsen, waxinelichtjes en theelichtjes cadeau te doen. Met Sinterklaas bijvoorbeeld. In ons assortiment vind je verschillende soorten kaarsen die je cadeau kunt doen. Nieuw in ons assortiment zijn de bierglas- en wijnglas kaarsen. Superleuk als surprise voor een gezellige gelegenheidsdrinker. Ook rondom kerst is het mogelijk om het allemaal persoonlijk te laten bedrukken met bijvoorbeeld een foto van een dierbare die je hebt verloren en die er deze kerst helaas niet meer bij is of met een mooie religieuze afbeelding of juist iets ludiek.

Geef kleur aan je leven met gekleurde vlam kaarsen
Doe eens wat anders en laat je niet verrassen door de koude, gure en donkere dagen. Haal bijvoorbeeld warmte en kleur in huis met onze gekleurde vlam kaarsen, waxinelichtjes en theelichtjes. Of steek vrienden en familie een hart onder de riem en breng weer licht in hun leven met deze aparte sfeerpunten. Juist met Sinterklaas en Kerstmis, wat toch familiefeesten zijn, kunnen onze kaarsen en theelichtjes een therapeutische werking hebben!