Luxe figuurkaarsen: voor in je interieur of als gewild cadeau

Luxe figuurkaarsen zijn prachtig voor jezelf maar ook een origineel cadeau, geschikt voor alle gelegenheden. Een geboorte, verhuizing, huwelijk, communie, jubileum of een verjaardag. Het maakt eigenlijk helemaal niet uit welk feest er te vieren valt... Want met onze luxueuze figuurkaarsen kun je qua vormgeving, kleur en grootte eindeloos variëren en experimenteren. Deze zeer indrukwekkende kaarsen zijn cadeaus die mensen niet zomaar van de hand doen of in de kast zetten. Persoonlijke kaarsen koester je als een geliefd aandenken en geef je een mooie plek in de huiskamer, in de gang, op je slaapkamer / badkamer of zelfs op een goed zichtbare plek in de keuken of toilet. Vanwege de eindeloze mogelijkheden om je interieur mee te versieren worden deze versierkaarsen als luxe cadeau dan ook steeds populairder in Nederland en België.

Emoties tevoorschijn toveren

Ook kun je met luxe figuurkaarsen iedere emotie tevoorschijn toveren bij degene waarvoor jouw prachtgeschenk bedoeld is. Voor een geliefde bestel je natuurlijk een mooie kaars in de vorm van een hart. Als er een baby in de familie of kennissenkring is geboren, kies je al gelang het geslacht van de nieuwe wereldburger, voor een blauwe of roze kaars. Als je eigen interieur modern is en je wilt je huiskamer met kaarsen decoreren, pas je de kleuren en kaarsvormen aan je eigen woningstijl en persoonlijke voorkeur aan. Alles wat je maar wilt is dus mogelijk met luxe gelakte figuurkaarsen. Je tovert er emoties mee tevoorschijn en kunt jouw kaarsen precies afstemmen op de sfeer die je wilt creëren en zo je interieur meer cachet geven.

Nog veel mooier: een gelakte figuurkaars

Deze design interieurkaarsen bieden nog meer mogelijkheden omdat ze niet geverfd maar schitterend gelakt worden. Het effect wat deze luxe gelakte figuurkaarsen geven is echt indrukwekkend. Dit komt door de spiegeling die de kaarsen veroorzaken en doordat gespoten lak ervoor zorgt dat de kaarsen nog meer opvallen. Bij het lakken zijn er uiteraard meerdere mogelijkheden waaruit gekozen kan worden. Je kunt onder andere kiezen voor designkaarsen in de lakstijlen mat, glanzend of metallic.

Luxueuze kaarsen voor thuis of als cadeau

Ons assortiment luxueuze kaarsen biedt ook prachtige exemplaren van bijvoorbeeld fruit, dieren en modern gevormde voorwerpen. Zo kun je denken aan allerlei ontwerpen: "zippo" aanstekers, honden, katten en konijnen. Of een mensenhand met een bijpassend vinger gebaar of gewoon een leuk interieurstuk zoals een klok of Fabergé ei. Ook historische hotspots, locaties en gebouwen behoren tot de uitgebreide collectie designkaarsen. Zo tref je bij ons het Vrijheidsbeeld, de toren van Pisa, Eiffeltoren of de Big Ben in kaarsformaat aan. Prachtig om in detail deze wonderen in je woonkamer of bij de receptie van je bedrijf te kunnen showen.

Zoek je dus prachtig gevormde interieurkaarsen van topkwaliteit, dan zit je bij ons goed. Bekijk snel de uitgebreide mogelijkheden van onze luxe figuurkaarsen. Bestel eenvoudig online jouw persoonlijke favoriet. Liever een andere leuke cadeaukaars? Ook die hebben wij in onze voordelige en klantvriendelijke webshop. Graag tot ziens in onze kaarsenshop Kaarsenfakkels.nl, wij zijn je graag van dienst!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.