Kerst servetten? Weg met Kerststress: kies voor gemak bij je keuze

Wat doe jij met kerst? Een wit tafelkleed met sterren en gouden servetten? Of toch die ene met al die vrolijke kerstballen en neutrale kerst servetten? Of een zwart tafelkleed – want dat staat chique – met zilveren kerst servetten,… Herkenbaar?

Elk jaar staan mensen voor het zelfde probleem: gaan we voor chique of traditioneel? En welke servetten passen bij welk tafelkleed? En elk jaar begint die stress eerder. Vooral door toedoen van supermarkten, grootwarenhuizen en doe-het-zelf-zaken. Want die spelen daar slim op in en doen er nog een schepje bovenop door nu al kerstspul aan te bieden in hun schappen.

Kerst servetten een ver-van-mijn-bed-show of toch niet?

Kerstmis… Het lijkt nog ver weg, maar voor je het weet is het december. Stiekem wil je daar helemaal nog niet mee bezig zijn. Toch? Want zeg nou zelf: buiten schijnt nog volop de zon, planten staan nog volop in bloei,… Toch voel je het aan alles en iedereen: de herfst begint zich aan te dienen en ja over drie maanden is het ‘alweer’ december.

Weg met de stress

Of we nou willen of niet, ook wij van Kaarsenfakkels kunnen niet achter blijven. We willen het je niet NOG lastiger maken, maar juist een handje helpen om die typische kerststress buiten de deur te houden. Van stress wordt immers niemand blij.

Keep it simple

Wij houden simpel. Neem bijvoorbeeld onze kerst-servetten met bijpassende waxinelichtjes. De enige keuze die je hoeft te maken is de afbeelding op je servetten. Ga je voor de Kerstman of de arrenslee? De kerstboom of de funny rondjes met kersttaferelen? De afbeeldingen op deze 4-uurs theelichtjes hebben hetzelfde motief als de kerstmis servetten en blijven ook nog zichtbaar terwijl je de kaarsjes brand. Ook de kleur van de servetten is vrij neutraal: rood of wit, meer keuze is er niet. Makkelijk toch? Scheelt al weer een hoop gedoe. In tegendeel: het eerste ‘lichtpuntje’ is binnen handbereik.

Liever alleen servetten zonder kaarsen erbij

Nog simpeler is alleen de kerst servetten te kiezen en deze mooi op je gedekte kersttafel te leggen. Hierbij kan je gaan voor speels en vrolijk voor de kinderen of voor meer traditioneel als je meer van een authentieke kerstmis houdt. Hoe dan ook maak een keuze op je kerstgevoel en kerstinterieur, wij zorgen in ieder geval dat je de goedkoopste en mooiste kerst servetten eenvoudig met een druk op de knop kan kopen of bestellen in onze sfeerwebwinkel.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.