Zweedse fakkels

Zweedse fakkels

Een Zweedse / Finse fakkel of citronella houten buitenkaars is een trendy blok hout met daarin een aanmaakblokje of kaars. Met een Zweedse fakkel creëer je in je Belgische of Nederlandse tuin niet alleen een gezellige sfeer, maar hij geeft ook een hoop warmte af. Je geniet dus niet alleen van de warme gloed, maar zeer zeker ook van het mooie vlammenspel. Alle Zweedse fakkels van Kaarsenfakkels.nl worden geleverd met een eenvoudig aan te steken aanmaakblokje. Klik op het product en zie op de product detailpagina hoeveel extra staffel voordeel er nog meer te halen valt

Zweedse fakkels van Kaarsenenfakkels.nl

De Zweedse fakkel bestaat uit een ingezaagd houtblok en is eigenlijk een fakkel in de vorm van een boomstam. Door je tuin of terras te voorzien van Zweedse fakkels creëer je een leuk en gezellig effect. De Zweedse fakkel werkt volgens het zelfde principe als een blok hout wat je in de openhaard stopt. Zodra de fakkel brandt, brandt hij helemaal rechtop op. Zorg er dus voor dat je de fakkel niet op een brandbare ondergrond zet. Meest ideaal is om de fakkel op een zanderige grond te plaatsen of gebruik te maken van een vuurschaal of vuurkorf. Met de Zweedse fakkels heb je ongeveer een uur plezier van de warmte en de vlammen. Op de resten kun je simpelweg een volgende fakkel leggen of gewoon wat haardhout. Zweedse fakkels zijn niet alleen echte blikvangers, ze zijn een uitstekende licht- en warmtebron. De boomstammen zijn zo ingezaagd dat tijdens het branden een maximale toevoer van zuurstof ontstaat. Wij hebben ze eventueel ook met citronella dus geen muggen maar alleen sfeer en warmte bij deze "houtenkaarsen"

Een Zweedse fakkel is daarnaast een veilig alternatief voor een kampvuur. Of gebruik Zweedse fakkels tijdens een tuinfeest, huwelijksfeest of een ander buitenevenement. Door meerdere Zweedse fakkels bij elkaar te plaatsen, creëer je een speels vlammenfestijn.

Veel brandplezier

De houtblok fakkel werkt volgens het zelfde principe als een haardblok. Zodra de fakkel brandt, brandt hij helemaal rechtop op. Zorg er dus voor dat je de fakkel niet op een brandbare ondergrond zet. Meest ideaal is om de fakkel op een zanderige grond te plaatsen of gebruik te maken van een vuurschaal of vuurkorf. Met de Zweedse fakkels heb je uren plezier van de warmte en de vlammen. Hoe dikker en hoger de stam hoe langer de brandduur. Op de resten kun je simpelweg een volgende fakkel leggen of gewoon wat haardhout. Bij Kaarsenfakkels.nl vind je Zweedse fakkels van diverse brandduur en uitvoering. Alle voorzien van een aanmaakblokje of inclusief kaars en lont. Onze citronella houtenkaarsen branden net zoals de  Zweedse fakkels alleen komen deze wat langzamer op gang en branden dus veel langer daarnaast houden ze de muggen door de citronella geur op afstand. 

Genieten op z'n Zweeds

Kortom: een warm aanbevolen Zweeds cadeautje aan ons Nederlanders en Belgen, die weten wat zomers genieten is. Voor 19.00 uur besteld is de volgende dag al in huis. Daarnaast krijg je bij elke bestelling een leuke attentie van ons toegevoegd. 

totaal 90% tevreden klanten op basis van 276 beoordelingenvia KiyOh