Zweedse fakkels

Bekijk onze kwalitatief goede Zweedse fakkels en andere vlamschalen of betere alternatieven zoals langdurig brandende vuurblikken die geen vuil nalaten

13 producten

  • € 14,99
   • € 4,99
    • € 4,79
     • € 3,99
      • € 4,79
       • € 59,99
        • € 17,99
         • € 399,99
          • € 699,99
           • € 1.199,99
            • € 1.599,99

            13 producten

            Zweedse fakkels van Kaarsenenfakkels.nl

            De Zweedse fakkel bestaat uit een ingezaagd houtblok en is eigenlijk een tuinfakkel in de vorm van een boomstam. De Zweedse fakkel is vanaf boven verticaal ingezaagd tot ongeveer drie/vierde van de stam. Een Zweedse fakkel plaats je rechtop en middenin de kern van de zaagsnede steek je het aanmaakblokje aan. Door de zaagsnede krijgt de vlam een perfecte zuurstoftoevoer en zo brandt de Zweedse fakkel gelijkmatig en gecontroleerd tot de grond op. Zorg er dus voor dat je de fakkel niet op een brandbare ondergrond zet. Meest ideaal is om de fakkel op een zanderige grond te plaatsen of gebruik te maken van een vuurschaal of vuurkorf. Het advies is om de Zweedse fakkel in zijn volledigheid op te laten branden en anders te doven met water, maar dit kan voor rookontwikkeling zorgen. Eigenlijk adviseren wij de vuurblikken in plaats van een Zweedse fakkel. De vuurblikken branden namelijk veel langer en geven ook heerlijk de warmte en gezelligheid maar geen rommel om op te ruimen.

            Zweedse fakkel

            Door je tuin of terras te voorzien van Zweedse fakkels creëer je een leuk en gezellig effect. De Zweedse fakkel werkt volgens het zelfde principe als een blok hout wat je in de openhaard stopt. Zodra de fakkel brandt, brandt hij helemaal rechtop op. Ook met het aansteken gebruik je net zoals bij een openhaard een aanmaakblokje om het vuur aan te steken. Met de Zweedse fakkels heb je ongeveer een uur plezier van de warmte en de vlammen. Op de resten kun je simpelweg een volgende fakkel leggen of gewoon wat haardhout. Zweedse fakkels zijn niet alleen echte blikvangers, ze zijn een uitstekende licht- en warmtebron. De boomstammen zijn zo ingezaagd dat tijdens het branden een maximale toevoer van zuurstof ontstaat. Wij hebben ze eventueel ook met citronella dus geen muggen maar alleen sfeer en warmte bij deze "houtenkaarsen".

            Swedish torch

            Een Zweedse fakkel, ook een Swedish torch genoemd, is daarnaast een veilig alternatief voor een kampvuur. Of gebruik Zweedse fakkels tijdens een tuinfeest, huwelijksfeest of een ander buitenevenement. Door meerdere Zweedse fakkels bij elkaar te plaatsen, creëer je een speels vlammenfestijn. Hoe dikker en hoger de stam hoe langer de brandduur. Bij Kaarsenfakkels.nl vind je Zweedse fakkels van diverse brandduur en uitvoering. Alle voorzien van een aanmaakblokje of inclusief kaars en lont. Onze citronella houtenkaarsen branden net zoals de  Zweedse fakkels alleen komen deze wat langzamer op gang en branden dus veel langer. Maar het belangrijkste aan de Zweedse citronella houtenkaars fakkels is dat ze door de citronella geur muggen op afstand houden. 

            Genieten op z'n Zweeds

            Met een Zweedse fakkel creëer je in je Belgische of Nederlandse tuin niet alleen een gezellige sfeer, maar hij geeft ook een hoop warmte af. Je geniet dus niet alleen van het mooie vlammenspel, maar ook van de warme gloed. Alle scherp geprijsde Zweedse fakkels en gelijksoortige producten, zoals vuurblikken, terracotta vlamschalen en vuurpotten van Kaarsenfakkels.nl, zijn direct klaar voor gebruik en eenvoudig aan te steken. Kortom: een warm aanbevolen Zweeds cadeautje aan ons Nederlanders en Belgen, die het heerlijk vinden om 's avonds nog buiten te zitten met een vuurtje. Voor 20.00 uur besteld is de volgende dag al in huis. Daarnaast krijg je bij elke bestelling een leuke attentie van ons toegevoegd.

            Zweedse fakkel alternatieven online kopen bij Kaars en Fakkels

            Bij kaarsen en fakkels vind je het grootste assortiment aan Smulders Deco Zweedse fakkels alternatieven zoals, stro vuurpotten en vuurblikken voordelig online. Je bestelling wordt vakkundig ingepakt en snel geleverd. Mochten er vragen zijn dan bel ons gerust of stuur een email en wij staan je professioneel bij. Kaarsenfakkels gespecialiseerd in tuinfakkels, grafdecoratie, kaarsen en Zweedse fakkel alternatieven zoals vuurpotten en vuurblikken.

            Filters
            INSPIRATIE EN VOORDELEN
            exclusieve kortingen tot 50%