Zweedse fakkels

Zweedse fakkels

Een Zweedse / Finse fakkel of citronella houten buitenkaars is een trendy blok hout met daarin een aanmaakblokje of kaars

 

Met een Zweedse fakkel creëer je in je Belgische of Nederlandse tuin niet alleen een gezellige sfeer, maar hij geeft ook een hoop warmte af. Je geniet dus niet alleen van het mooie vlammenspel, maar ook van de warme gloed. Alle scherp geprijsde Zweedse fakkels en gelijksoortige producten, zoals vuurblikken en vuurpotten van Kaarsenfakkels.nl, zijn direct klaar voor gebruik en eenvoudig aan te steken.

Zweedse fakkels van Kaarsenenfakkels.nl

De Zweedse fakkel bestaat uit een ingezaagd houtblok en is eigenlijk een fakkel in de vorm van een boomstam. Door je tuin of terras te voorzien van Zweedse fakkels creëer je een leuk en gezellig effect. De Zweedse fakkel werkt volgens het zelfde principe als een blok hout wat je in de openhaard stopt. Zodra de fakkel brandt, brandt hij helemaal rechtop op. Zorg er dus voor dat je de fakkel niet op een brandbare ondergrond zet. Meest ideaal is om de fakkel op een zanderige grond te plaatsen of gebruik te maken van een vuurschaal of vuurkorf. Met de Zweedse fakkels heb je ongeveer een uur plezier van de warmte en de vlammen. Op de resten kun je simpelweg een volgende fakkel leggen of gewoon wat haardhout. Zweedse fakkels zijn niet alleen echte blikvangers, ze zijn een uitstekende licht- en warmtebron. De boomstammen zijn zo ingezaagd dat tijdens het branden een maximale toevoer van zuurstof ontstaat. Wij hebben ze eventueel ook met citronella dus geen muggen maar alleen sfeer en warmte bij deze "houtenkaarsen"

Een Zweedse fakkel is daarnaast een veilig alternatief voor een kampvuur. Of gebruik Zweedse fakkels tijdens een tuinfeest, huwelijksfeest of een ander buitenevenement. Door meerdere Zweedse fakkels bij elkaar te plaatsen, creëer je een speels vlammenfestijn.

Zweedse fakkel

Hoe dikker en hoger de stam hoe langer de brandduur. Bij Kaarsenfakkels.nl vind je Zweedse fakkels van diverse brandduur en uitvoering. Alle voorzien van een aanmaakblokje of inclusief kaars en lont. Onze citronella houtenkaarsen branden net zoals de  Zweedse fakkels alleen komen deze wat langzamer op gang en branden dus veel langer. Maar het belangrijkste aan de Zweedse citronella houtenkaars fakkels is dat ze door de citronelle geur muggen op afstand houden. 

Genieten op z'n Zweeds

Kortom: een warm aanbevolen Zweeds cadeautje aan ons Nederlanders en Belgen, die het heerlijk vinden om 's avonds nog buiten te zitten met een vuurtje. Voor 20.00 uur besteld is de volgende dag al in huis. Daarnaast krijg je bij elke bestelling een leuke attentie van ons toegevoegd. 

totaal 89% tevreden klanten op basis van 421 beoordelingen