Dinerkaars & kandelaarkaarsen

Dinerkaars & kandelaarkaarsen

In ons assortiment zijn verschillende zeer scherp geprijsde tafel- en dinerkaarsen voor je kandelaars te vinden

 

Zo hebben we verschillende traditionele kandelaar- en tafel- dinerkaarsen van de beste kwaliteit van zowel Bolsius, Gouda en ons eigen merk. Bekijk ons ruime assortiment gekleurde dinerkaarsen, voor iedere tafel en interieur hebben wij de juiste kaars online staan.

Verschillende soorten dinerkaarsen

Of je nu liefhebber bent van Bolsius dinerkaarsen, Gouda kroonkaarsen, gekleurde kaarsen, dinerkaarsen met gekleurde vlammen of toch meer de klassieke Gotische kaarsen zoekt... in onze online kaarsenwinkel vind je het allemaal. Uiteraard zorgen wij voor een snelle levering, want wat is nou een mooi gedekte tafel zonder sfeervolle kaarsen? En dankzij onze diversiteit aan gekleurde kaarsen vind je altijd iets wat bij je interieur, tafelkleed of servetten past. Zo hebben we natuurlijk de standaardkleuren wit, rood of ivoor die altijd goed zijn. Maar ons assortiment bevat ook zwarte kaarsen, fuchsia of taupe. Ook hebben we dinerkaarsen die met kandelaar en al van kaars zijn gemaakt. Erg leuk zijn deze figuurkaarsen en weer eens wat anders.

Bolsius dinerkaarsen

De Bolsius dinerkaarsen staan bekend om de goede kwaliteit en het goede brandgedrag van de kaarsen. De kaarsen hebben gemiddeld lange branduren en geven een mooie vlam. De kaarsen zijn er in diverse soorten en maten, ga je voor een gladde uitstraling of juist een rustieke oppervlak? De rustieke Bolsius dinerkaarsen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, zoals wijnrood, roze, geel en ook in het wit. De Bolsius dinerkaarsen zwart zijn tijdloos en zijn geschikt voor ieder interieur. Leuk om zelf in huis te zetten of cadeau te geven. De Bolsius dinerkaarsen zijn verkrijgbaar in verpakkingen van 4 stuks, 10 stuks of zelfs 16 stuks. Zo heeft u altijd een voorraad Bolsius dinerkaarsen in huis en komt u nooit voor verrassingen te staan.

Beste kwaliteit, snel geleverd

Wij garanderen je dat onze dinerkaarsen goed branden en voor een onbezorgd bourgondisch Belgisch of Nederlands avondje zorgen. Als je voor 20.00 besteld, heb je je bestelling de volgende dag in huis.