Dinerkaarsen & kandelaarkaarsen

Dinerkaarsen & kandelaarkaarsen

Wil je dinerkaarsen kopen? Bekijk nu ons assortiment met onder andere witte, gouden of zwarte dinerkaarsen. Met merken als Gouda en Bolsius bieden we je een hoge kwaliteit voor een scherpe prijs!

Dinerkaarsen in verschillende kleuren

Voor iedere tafel en ieder interieur hebben wij de juiste kaars online staan. Dus wil je dat je dinerkaarsen wit zijn voor een nette uitstraling? Of wil je zwarte dinerkaarsen voor een strakke uitstraling? Pak je helemaal uit en ga je voor een chique uitstraling met gouden kaarsen? Je vindt het in ons ruime assortiment aan gekleurde diner kaarsen. Zo hebben we natuurlijk de standaardkleuren wit, rood of ivoor die altijd goed zijn. Specialere kleuren hebben we ook voor als je wilt dat je dinerkaars roze, zwart, fuchsia of taupe is.

Kandelaarkaarsen in alle soorten en maten

In ons assortiment hebben we kandelaarkaarsen van Gouda en van Bolsius, kandelaarkaarsen die gekleurd zijn en ook met gekleurde vlammen. Zoek je toch meer naar de klassieke Gotische kaarsen? In onze online kaarsenwinkel vind je het allemaal. Dankzij onze diversiteit aan kleuren vind je altijd iets wat bij je interieur, tafelkleed of servetten past. We hebben korte dinerkaarsen vanaf een hoogte van 180 mm of de lange variant tot een hoogte van 290 mm. Verder hebben we kleine of dikke dinerkaarsen voor je in ons assortiment. Ben je op zoek naar iets speciaals? Daar hebben we wat voor! Wie wil er nou geen kandelaar die helemaal is gemaakt van kaars? Deze figuren zijn en erg leuk en weer eens wat anders.

Beste kwaliteit, snel geleverd

Wil je de goedkope dinerkaarsen bestellen? Wij garanderen je dat ze goed branden en zorgen voor een onbezorgd bourgondisch Belgisch of Nederlands avondje. Uiteraard zorgen wij voor een snelle levering, want wat is nou een mooi gedekte tafel zonder sfeervolle kaarsen? Als je ze op tijd besteld, worden ze dezelfde dag nog verzonden! Bestel ze samen met wat waxinelichtjes want een combinatie van waxinelichtjes met slanke dinerkaarsen is aan te raden voor meer sfeer op tafel.

Veelgestelde vragen over dinerkaarsen

Wat is een dinerkaars?

Dinerkaarsen zijn lange en dunne kaarsen die van vroeger uit vaak worden gebruikt in kandelaars. De kaarsen zijn recht en hebben vaak een afgebolde bovenkant en een diameter van 20 mm. Ze worden ook kandelaarkaarsen of tafelkaarsen genoemd.

Waar kan ik dinerkaarsen kopen?

Vraag je je af waar je dinerkaarsen kunt kopen? Dat kan bij Kaarsenfakkels.nl. Wij bieden je een uitgebreid assortiment van de beste kwaliteit. Hieronder vallen zowel kaarsen van Bolsius en Gouda als Smulders Deco.