Geurkaarsen

Geurkaarsen

Geurkaarsen en geurlichtjes geven naast sfeer een lekkere geur in huis

 

Zo kun je je huis lekker naar vanille, lavendel of vers linnengoed laten ruiken. Of breng de woonkamer ook qua geur in de sfeer van het seizoen zoals gebakken appels of suiker en specerijen. Ook als er een feestje is geweest of er bijvoorbeeld binnen gerookt is, verhelpen deze kaarsen een vieze geur. Bovendien zien de geurkaarsen er trendy en stijlvol uit. Dus ben je toe aan wat relaxe geurtjes in je huis, Kaarsenfakkels.nl biedt je goedkope geurkaarsen en theelichtjes online aan in verschillende kleuren en geuren. 

Geurkaarsen: rustgevend en ontspannend

Geurende kaarsen hebben een ontspannende werking. Word jij helemaal ontspannen van de geur van rozen? Plaats dan enkele rozen geurkaarsen in huis en kom tot rust als je je woonkamer binnentreedt. Wordt er gerookt bij jou in huis en wil je er voor zorgen dat deze vieze geuren weggaan? Dan hebben wij in ons assortiment waxinelichtjes met anti-tabacco geur. De waxinelichtjes zorgen ervoor dat nare geuren geneutraliseerd worden. Ideaal na een avondje gourmetten of een feest. Je zult merken dat je woonkamer binnen mum van tijd weer fris ruikt. 

Natuurlijke geuren

Het assortiment geurkaarsen van Bolsius is geheel vernieuwd en uitgebreid met Bolsius Aromatic. Deze Aromatic-lijn is ontwikkeld op basis van natuurlijke geuren uit zuivere ingrediënten, die variëren van bloemen tot fruitgeuren. Het zijn aangenaam geurende rustieke stompkaarsen die je makkelijk aansteekt. De kaarsen zijn niet alleen bedoeld om je woonkamer op te frissen. Ze zijn ook geschikt om je kantoor, caravan, serre, slaapkamer of zelfs toilet heerlijk te laten ruiken. Naast Bolsius kan je hier ook andere geurkaarsen en gekleurde geurwaxinelichtjes vinden.

Lichtbron en geurkaars ineen

Geurkaarsen en geurwaxines: een perfecte combinatie van sfeervolle lichtbron en heerlijke geuren. Bestel een grootverpakking voor nog meer voordeel en sfeer in je Belgische of Nederlandse interieur. Wanneer je je producten voor 20.00 uur bestelt dan ontvang je ze de volgende dag in huis.