Geurkaarsen

Geurkaarsen

Je kent het wel: je hebt een feestje thuis, er wordt binnen gerookt en de volgende dag word je bijna misselijk van de stank. Steek een aantal van de Bolsius geurkaarsen aan - ook tijdens je feestje - en je hebt nergens last van. Bovendien zien de geurkaarsen er trendy en stijlvol uit. Kaarsenfakkels.nl biedt je goedkope geurkaarsen en theelichtjes online aan met een diversiteit aan heerlijke geurtjes.

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Geurkaarsen: rustgevend en ontspannend

Geurende kaarsen hebben een ontspannende werking. Word jij helemaal ontspannen van de geur van rozen? Plaats dan enkele rozen kaarsen in huis en kom tot rust als je je woonkamer binnentreedt. Wordt er gerookt bij jou in huis en wil je er voor zorgen dat deze vieze geuren weggaan? Dan hebben wij in ons assortiment waxinelichtejes met anti-tabacco geur. De waxinelichtjes zorgen ervoor dat nare geuren geneutraliseerd worden. Ideaal na een avondje gourmetten of een feest. Je zult merken dat je woonkamer binnen mum van tijd weer fris ruikt. 

Natuurlijke geuren

Het assortiment geurkaarsen van Bolsius is geheel vernieuwd en uitgebreid met Bolsius Aromatic. Deze Aromatic-lijn is ontwikkeld op basis van natuurlijke geuren uit zuivere ingrediënten, die variëren van bloemen tot fruitgeuren. Het zijn aangenaam geurende rustieke stompkaarsen die je makkelijk aansteekt. De kaarsen zijn niet alleen bedoeld om je woonkamer op te frissen. Ze zijn ook geschikt om je kantoor, caravan, serre, slaapkamer of zelfs toilet heerlijk te laten ruiken. Naast Bolsius kan je hier ook andere geurkaarsen en gekleurde geurwaxinelichtjes vinden.

Lichtbron en geurkaars ineen

Geurkaarsen en geurwaxines: een perfecte combinatie van sfeervolle lichtbron en heerlijke geuren. Bestel een grootverpakking voor nog meer voordeel en sfeer in je Belgische of Nederlandse interieur. Wanneer je je producten voor 19.00u besteld dan ontvang je ze de volgende dag in huis. Daarnaast ontvang je bij elke bestelling een leuke attentie.

totaal 90% tevreden klanten op basis van 278 beoordelingenvia KiyOh