Geurkaarsen

Geurkaarsen

De goedkope geurkaarsen en geurlichtjes die je hier kunt kopen geven een leuke sfeer in huis. Door de geur kaarsen en geurende lichten ruikt je huis heerlijk. Wil je ze online bestellen? Voor 22.00 besteld is dezelfde dag verzonden.

De geur van de kaarsen

Wil je je huis lekker naar vanille, lavendel of vers linnengoed laten ruiken? Of wil je je woonkamer in de sfeer van het seizoen laten ruiken? Kies bijvoorbeeld voor de geuren van gebakken appels, suiker en specerijen. De geurkaarsen helpen daarbij ook bij het verhelpen van de reuk die van binnen gourmetten afkomt. Bovendien zien onze geurkaarsen er trendy en stijlvol uit. Dus ben je toe aan wat relaxte geurtjes in je huis? Kaarsenfakkels.nl biedt je goedkope geurkaarsen en theelichtjes aan in verschillende kleuren en geuren.

Luxe Geurkaarsen: rustgevend en ontspannend

Onze luxe geurende kaarsen hebben een ontspannende werking. Word jij helemaal ontspannen van de geur van rozen? Plaats dan enkele rozen geurkaarsen in huis. Zo kom je tot rust als je je woonkamer binnentreedt. Onze producten zijn er voor ieder moment. Denk aan een romantisch diner, tijdens de feestdagen of tijdens bijzondere momenten. Geur roept herinneringen op en creëert meteen sfeer. Onze waxinelichtjes zorgen ervoor dat nare geuren geneutraliseerd worden. Ideaal na bijvoorbeeld een feestje. Je zult merken dat je woonkamer binnen mum van tijd weer fris ruikt. Ook kun je ze in je toilet plaatsen, zo ruikt het hier ook altijd lekker fris. Onze luxe geurkaarsen zijn zowel los als in glas beschikbaar.

Natuurlijke geuren

Het assortiment geurkaarsen van Bolsius is geheel vernieuwd en uitgebreid met Bolsius Aromatic. Deze Aromatic-lijn is ontwikkeld op basis van natuurlijke geuren uit zuivere ingrediënten. Deze variëren van bloemen tot fruitgeuren. Het zijn aangenaam geurende rustieke stompkaarsen die je makkelijk aansteekt. De kaarsen zijn niet alleen bedoeld om je woonkamer op te frissen. Ze zijn ook geschikt om je kantoor, caravan, serre, slaapkamer of zelfs toilet heerlijk te laten ruiken. Naast Bolsius kan je hier ook andere geurkaarsen en gekleurde geurwaxinelichtjes vinden.

Waar kan je goede geurkaarsen kopen?

Op zoek naar goede geurkaarsen? Bij Kaarsenfakkels.nl koop je online de beste geurkaarsen van Bolsius en Smulders Deco. Geurkaarsen en geurwaxines: een perfecte combinatie van sfeervolle lichtbron en heerlijke geuren. Bij het kopen van een grootverpakking heb je nog meer voordeel en sfeer. Dit komt je Belgische of Nederlandse interieur ten goede.