Geurkaarsen

Geurkaarsen

Op zoek naar een heerlijke geur in je directe omgeving? Bij Kaarsenfakkels.nl hebben wij het grootste assortiment aan lekker geurende kaarsen, geurtheelichtjes, geurchips waxmelts en geurstokjes

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

De geur van de kaarsen

Wil je je huis lekker naar vanille, lavendel of vers linnengoed laten ruiken? Of wil je het seizoen van buiten naar binnen brengen? Dat kan met een geurkaars met bijvoorbeeld de geur van gebakken appels, suiker en specerijen. Geurkaarsen zorgen voor een lekkere geur in huis, ook tegen geuren die jij zelf niet meer in huis ruikt. Denk hierbij aan je huisdier, maar ook na een avondje gourmetten zorgt een geurkaars sneller voor weer een lekkere geur in huis. Ze zien er net zo mooi en trendy uit als ieder andere kaars, maar het voordeel is dat een lekkere geur vrijkomt. We hebben geurkaarsen in verschillende soorten, van theelichten tot geurchips. Ben je toe aan wat lekkere geurtjes in je huis? Kaarsenfakkels.nl biedt je goedkope geurkaarsen en theelichtjes aan in verschillende kleuren en geuren.

Luxe Geurkaarsen: rustgevend en ontspannend

Onze luxe geurende kaarsen hebben een ontspannende werking. Word jij helemaal ontspannen van de geur van rozen? Plaats dan enkele rozen geurkaarsen in huis, deze gaan langer mee dan een verse bos bloemen. Zo kom je tot rust als je je woonkamer binnentreedt. Onze producten zijn er voor ieder moment. Denk aan een romantisch diner, tijdens de feestdagen of tijdens bijzondere momenten. Geur roept herinneringen op en creëert meteen sfeer. Onze waxinelichtjes zorgen ervoor dat nare geuren geneutraliseerd worden. Ideaal na bijvoorbeeld een feestje. Je zult merken dat je woonkamer binnen mum van tijd weer fris ruikt. Ook kun je ze in je toilet plaatsen, zo ruikt het hier ook altijd lekker fris. Onze luxe geurkaarsen zijn zowel los als in glas beschikbaar, zo kun je veilig overal plaatsen.

Natuurlijke geuren

Het assortiment geurkaarsen van Bolsius is geheel vernieuwd en uitgebreid met Bolsius Aromatic. Deze Aromatic-lijn is ontwikkeld op basis van natuurlijke geuren uit zuivere ingrediënten. Deze variëren van bloemen tot fruitgeuren. Het zijn aangenaam geurende rustieke stompkaarsen die je makkelijk aansteekt. De kaarsen zijn niet alleen bedoeld om je woonkamer op te frissen. Ze zijn ook geschikt om je kantoor, caravan, serre, slaapkamer of zelfs toilet heerlijk te laten ruiken. Naast Bolsius kan je hier ook andere geurkaarsen en gekleurde geurwaxinelichtjes vinden.

Waar kan je goede geurkaarsen kopen?

Op zoek naar goede geurkaarsen? Bij Kaarsenfakkels.nl koop je online de beste geurkaarsen van Bolsius en Smulders Deco. Geurkaarsen en geurwaxines: een perfecte combinatie van sfeervolle lichtbron en heerlijke geuren. Bij het kopen van een grootverpakking heb je nog meer voordeel en sfeer. Dit komt je Belgische of Nederlandse interieur ten goede.

Veelgestelde vragen over kaarsen

Hoe brand je een geurkaars?

Knip je lont van je geurkaars voor gebruik af tot maximaal 1 cm en laat de geurkaars de eerste keer zo lang branden dat de hele bovenste laag gesmolten is. Als je dit niet doet zul je altijd een krater houden en zal je kaars niet volledig opbranden. Door de geurkaars de eerste keer 1 tot 2 uur te laten branden activeer je de geur van de kaars en komt deze op de juiste manier in de lont terecht zodat je optimaal gebruik kunt maken van je kaars en deze goed opbrandt.

Welke soorten geuren zijn beschikbaar in geurkaarsen?

Ons assortiment bevat enorm veel verschillende geuren, van bloemen tot seizoensgeuren en fruit. De meest verkochte geuren in ons assortiment zijn vanille en oud hout.

Hoe lang brandt een geurkaars gemiddeld?

Afhankelijk van je geurkaars kunnen de branduren variëren van 4 tot wel 43 uur.

Wat is de best ruikende geurkaars?

De best ruikende geurkaars verschilt natuurlijk per persoon, maar de meest verkochte geuren in ons assortiment zijn oud hout en vanille. Vooral alles van Bolsius True Scents is erg populair en hebben branduren van 4 tot 15 uur.