Olielampje - windlicht voor op tafel model "de bol"

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 9,99

Special Price € 8,99

(15 stuks)

Normale prijs: € 9,99

Special Price € 8,99

Productinformatie

Mond geblazen en met de hand vervaardigde olielamp in de vorm van een windlicht "de bol". De olielamp brand schitterend en langdurig op lampenolie. Door de 3 stuks bijgeleverde glasvezel lontjes heeft u geen omkijken meer naar het vergaan van deze lontjes omdat de glasvezel een duurzame lont is. Wilt u een schitterende vlam op tafel dan bent u met deze olielamp goed bezig want het is een echte blikvanger. De combinatie van glas, transparante olie, witte glasfiber lont en goudgele vlam zal uw huis echt opfleuren. Houdt u het lont wel zo kort mogelijk, ongeveer 0,5 mm, voor een zuivere niet roetende vlam, de lamp is overigens handig aan de zijkant te vullen. Naast een mooie vlam zijn deze olielampjes ook trendy bloemvaasjes want ipv olie vult u het reservoir met water en plaatst er een bloemetje in. U koopt dus eigenlijk 2 producten voor de prijs van 1, een multifunctionele woonaccessoire de olielamp-bloemvaasjes van Kaarsenfakkels.nl Afmeting 6,5 x 15 cm met een reservoir capaciteit van 60 ml. Geleverd inclusief 3 stuks duurzame glasfiber lonten. Brandduur circa 7 uur.

Maak je bestelllng compleet met een Farmlight lampolie, een aansteker en een extra reserve bijpassende glasvezel lonten.

Combineer ze allemaal met verschillende modelen, bijvoorbeeld een lange 1-pit olielamp model het hartje, de tulpde tweesprong of een korte model de bel. Ook leuk met de combinatie van 2-pits model de tweeling en 3-pits model de drieling.

Specificaties

Branduren 7 uur
Inhoud 1 stuk
Merk Smulders Deco
Kleur Transparant
Hoogte 150 mm
Diameter 65 mm

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in de volgende producten